Kordinate AS

Vår visjon er å være den ledende kompetansepartneren i markedet, ved å være en fleksibel og kundefokusert partner. Vi forplikter oss til å alltid være engasjert og kompetent, og å kontinuerlig forbedre og utvikle oss for å være i forkant. Vi verdsetter personlig oppfølging av våre kunder, legger stor vekt på kvalitet i alle ledd, og strekker oss alltid litt lenger for å imøtekomme behovet til kundene våre.


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

FSE Instruert personell og førstehjelp ved strømulykker

Vi tilbyr kurs i FSE Instruert personell og førstehjelp ved strømulykker. Teorikurs for instruert personell som betjener vern i elektriske anlegg.

Sted Dato Varighet Pris
Oppegård Oppegård 1 dag Ta kontakt kr  
Tønsberg Tønsberg 1 dag Ta kontakt kr  

Førstehjelp

Vi tilbyr kurs i førstehjelp. Kurset holdes over 1 dag. Kursarrangør sørger for alt nødvendig utstyr for gjennomføringen av kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Gran Gran 1 dag 660 kr  
Oppegård Oppegård 1 dag 660 kr  
Tønsberg Tønsberg 1 dag 660 kr  

G1 Mobilkran

Vi tilbyr G1 Mobilkran! Deltakere i vårt krankurs vil lære hvordan man opererer kraner trygt og effektivt. Kurset dekker alt fra grunnleggende mekanikk til avanserte løfteteknikker, inkludert strenge sikkerhetsprosedyrer for å unngå ulykker på arbeidsplassen.

Sted Dato Varighet Pris
Oppegård Oppegård 6 dager Ta kontakt kr  
Tønsberg Tønsberg 6 dager Ta kontakt kr  

G11 Stroppekurs / anhukerkurs

Vi tilbyr G11 Stroppekurs / anhukerkurs. Kurset vil gi deg grunnleggende teoretiske kunnskaper om riktig valg, kontroll, bruk og vedlikehold av ulike typer løfteredskap. (Forskrift om utførelse av arbeid § 10-1og § 10-2).

Sted Dato Varighet Pris
Oppegård Oppegård 24.05.2024 2 dager24.05.2024 5800 kr  
Tønsberg Tønsberg 24.05.2024 1 dag24.05.2024 5800 kr  

G2 - Tårnkran

Vi tilbyr G2 - Tårnkrankurs! Løft din karriere til nye høyder! Lær hvordan du trygt og effektivt kan operere ulike typer kraner. Våre krankurs gir deg den kunnskapen og praksisen du trenger for å bli en sertifisert kranfører.

Sted Dato Varighet Pris
Oppegård Oppegård 5 dager Ta kontakt kr  
Tønsberg Tønsberg 5 dager Ta kontakt kr  

G20 - Fastmontert hydraulisk kran

Vi tilbyr G20 - Fastmontert hydraulisk kran! Løft din karriere til nye høyder! Lær hvordan du trygt og effektivt kan operere ulike typer kraner. Våre krankurs gir deg den kunnskapen og praksisen du trenger for å bli en sertifisert kranfører.

Sted Dato Varighet Pris
Oppegård Oppegård 3 dager Ta kontakt kr  
Oslo Oslo 3 dager Ta kontakt kr  
Tønsberg Tønsberg 3 dager Ta kontakt kr  

G3 Portalkran

Vi tilbyr G3 Portalkran! Løft din karriere til nye høyder! Lær hvordan du trygt og effektivt kan operere ulike typer kraner. Våre krankurs gir deg den kunnskapen og praksisen du trenger for å bli en sertifisert kranfører

Sted Dato Varighet Pris
Oppegård Oppegård 4 dager Ta kontakt kr  
Tønsberg Tønsberg 4 dager Ta kontakt kr  

G4 Bro- og Traverskran

Vi tilbyr G4 Bro- og Traverskran! Løft din karriere til nye høyder! Lær hvordan du trygt og effektivt kan operere ulike typer kraner. Våre krankurs gir deg den kunnskapen og praksisen du trenger for å bli en sertifisert kranfører

Sted Dato Varighet Pris
Oppegård Oppegård 3 dager Ta kontakt kr  
Tønsberg Tønsberg 3 dager Ta kontakt kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>