Kordinate AS

Vår visjon er å være den ledende kompetansepartneren i markedet, ved å være en fleksibel og kundefokusert partner. Vi forplikter oss til å alltid være engasjert og kompetent, og å kontinuerlig forbedre og utvikle oss for å være i forkant. Vi verdsetter personlig oppfølging av våre kunder, legger stor vekt på kvalitet i alle ledd, og strekker oss alltid litt lenger for å imøtekomme behovet til kundene våre.


AUS Lavspenning

Dykk ned i AUS Lavspenning: Mestre sikkerhet og effektivitet med vårt kurs. Lær fra eksperter, praktiser med realistiske scenarioer, og bli en tryggere elektriker. Sikkerhet møter kompetanse her!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6500 kr  

G20 - Fastmontert hydraulisk kran

Vi tilbyr G20 - Fastmontert hydraulisk kran! Løft din karriere til nye høyder! Lær hvordan du trygt og effektivt kan operere ulike typer kraner. Våre krankurs gir deg den kunnskapen og praksisen du trenger for å bli en sertifisert kranfører.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dager Ta kontakt kr  

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr G8 Lastebilkran. Når du har gjennomført praktisk bruk, skal du ha praktisk kjøreopplæring. Det gjøres hos fadder i bedrift 40 timer eller med instruktør inntil 24 timer før praktisk prøve. Kursarrangør sørger for alt nødvendig utstyr for gjennomføringen av kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 6 dager 15490 kr