Gantic har tilbudt opplæring til bedrifter siden midt på 90-tallet og vi har tilegnet oss bred kompetanse innen kursvirksomhet.

I tillegg til den generelle opplæringen rundt Arbeidsmiljøloven og HMS-arbeidet, har vi kompetanse på bruk av en rekke arbeidsutstyr, som er definert som sertifisert opplæring, men også dokumentert opplæring for både landbasert industri, bygg- og anleggsbransjen samt offshore.

Den praktiske delen av sertifisert opplæring samt personløfteropplæringen kan tas sammen med fadder i egen bedrift eller sammen med instruktør hos Gantic.

Vi har egen opplæringshall med T2 skyvemasttruck, T4 motvektstruck, G4 traverskran, G8 Lastebilkran, G20 vegg- og søylesvingkraner, løfteredskap, M2 gravemaskin. Praksis på øvrig arbeidsutstyr kan tas hos opplæringsbedriften men forutsetter at eleven har tilgang til aktuelt utstyr. Alternativt at det leies inn aktuelt utstyr ved flere deltakere.


Stillasbyggerkurs 2 - 5 meter

Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 2 - 5 meter. Stillasbyggerkurs gir grunnleggende generell sikkerhetsopplæring for stillasbyggere iht. Forskrift om utførelse av arbeid best. 703. Kurset retter seg mot de som skal bygge / montere, endre og kontrollere stillas opp til 5 meter.

Sted Dato Varighet Pris
Øygarden Øygarden 1 dag 2.200 kr  

Stillasbyggerkurs 5 - 9 meter

Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 5 - 9 meter. Stillaskurs gir grunnleggende generell sikkerhetsopplæring for stillasbyggere iht. Forskrift om utførelse av arbeid best. 703. Stillaskurset retter seg mot de som skal bygge / montere, endre og kontrollere stillas opp til 9 meter.

Sted Dato Varighet Pris
Øygarden Øygarden 2 dager 4.650 kr