Gantic har tilbudt opplæring til bedrifter siden midt på 90-tallet og vi har tilegnet oss bred kompetanse innen kursvirksomhet.

I tillegg til den generelle opplæringen rundt Arbeidsmiljøloven og HMS-arbeidet, har vi kompetanse på bruk av en rekke arbeidsutstyr, som er definert som sertifisert opplæring, men også dokumentert opplæring for både landbasert industri, bygg- og anleggsbransjen samt offshore.

Den praktiske delen av sertifisert opplæring samt personløfteropplæringen kan tas sammen med fadder i egen bedrift eller sammen med instruktør hos Gantic.

Vi har egen opplæringshall med T2 skyvemasttruck, T4 motvektstruck, G4 traverskran, G8 Lastebilkran, G20 vegg- og søylesvingkraner, løfteredskap, M2 gravemaskin. Praksis på øvrig arbeidsutstyr kan tas hos opplæringsbedriften men forutsetter at eleven har tilgang til aktuelt utstyr. Alternativt at det leies inn aktuelt utstyr ved flere deltakere.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>

Enkle løfteinnretninger - modul P2.4

Vi tilbyr kurs i enkle løfteinnretninger modul P2.4. Grunnleggende sikkerhetsopplæring for personer som skal bruke fallsikringsutstyr samt transportabelt løfteutstyr, manuelle og kraftdrevne vinsjer og taljer som benyttes ved horisontal og vertikal forflytning av last.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 4.200 kr  
Øygarden Øygarden 2 dager 4.200 kr  

Enkle løfteinnretninger modul P2.4 - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i enkle løfteinnretninger modul P2.4 for bedrifter. Grunnleggende sikkerhetsopplæring for personer som skal bruke fallsikringsutstyr samt transportabelt løfteutstyr, manuelle og kraftdrevne vinsjer og taljer som benyttes ved horisontal og vertikal forflytning av last.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr  

Fadderkurs - ved kjøreopplæring modul 4 i bedrift

Vi tilbyr fadderkurs - ved kjøreopplæring modul 4 i bedrift. Målsettingen med fadderkurset er at fadderen som er ansvarlig for intern kjøreopplæring tilegner seg grunnleggende kunnskaper om hvordan gjennomføre fadderopplæringen, slik at ulykker ved kjøring unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 3 1/2 time 1.500 kr  
Øygarden Øygarden 3 1/2 time 1.500 kr  

Fadderkurs, ved kjøreopplæring modul 4 i bedrift, bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt fadderkurs - ved kjøreopplæring modul 4 i bedrift. Målsettingen med fadderkurset er at fadderen som er ansvarlig for intern kjøreopplæring tilegner seg grunnleggende kunnskaper om hvordan gjennomføre fadderopplæringen, slik at ulykker ved kjøring unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Fallsikring NS9610

Fallsikringskurs gir grunnleggende sikkerhetsopplæring innen bruk og kontroll av fallsikringsutstyr og utstyr for redning ved arbeid i høyden. Opplæringen passer for både personell i offshore- og onshore industrien, og er iht. NS9610.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 23.09.2024 23.09.2024 2.800 kr  

G1 Mobilkran praktisk bruk - modul 3.4

Vi tilbyr krankurs på G1 mobilkran praktisk bruk - modul 3.4. Målsettingen med opplæringen er at deltagerne tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av mobilkraner / lastebilkraner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen Ta kontakt kr  
Øygarden Øygarden Ta kontakt kr  

G1 Mobilkran teori - modul 2.4

Vi tilbyr krankurs på G1 mobilkran teori - modul 2.4. Målsettingen med opplæringen er at deltagerne tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av mobilkraner / lastebilkraner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 5 dager 10.500 kr  
Øygarden Øygarden 5 dager 10.500 kr  

G1 Mobilkran teori modul 2.4 - bedriftinternt

Vi tilbyr krankurs på G1 mobilkran teori modul 2.4 for bedrifter. Målsettingen med opplæringen er at deltagerne tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av mobilkraner / lastebilkraner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager Avtales kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>