Blomsterhagen på Abildsø

Blomsterhagen på Abildsø ble startet ut fra en drøm om å skape en arbeidsplass som kombinerte våre hjertesaker: variert og økologisk blomsterdyrking, kreativitet og estetikk, miljøbevissthet og biologisk mangfold. Nå er vi der, hverdagene våre er fylt av det vi liker best, men ideene fremover er like mange. Underveis erfarer vi at mange har glede av de samme tingene som oss, at jord, blomster, årstidsrytmer og alle hagens skapninger får mange hjerter til å banke.

Gjennom årene har Blomsterhagen utviklet seg fra å være en hageflekk og et verksted i kjelleren, til å bli en blomsteråker, et mikrohagesenter, en nettbutikk, et kurssted, en åkerbutikk og et livlig blomsterverksted med helårsdrift. Vi har stort fokus på å formidle og ønsker å bidra til økt interesse for blomsterdyrking og hage generelt.


Blomsterbukettkurs - Digitalt

Vi tilbyr digitalt blomsterbukettkurs. Endelig kan vi tilby vårt bukettkurs i digital utgave, uansett hvor du er! Vi har undervist i blomsterbindere i mange år og bukettkursene er av våre mest populære kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr  

Kransekurs - Digitalt

Vi tilbyr digitalt kransekurs. Vi har satt sammen et ganske grundig digitalt kurs for å lære basisteknikker, tips og triks for å binde flotte kranser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 minutter 350 kr