Blomsterhagen på Abildsø

Blomsterhagen på Abildsø ble startet ut fra en drøm om å skape en arbeidsplass som kombinerte våre hjertesaker: variert og økologisk blomsterdyrking, kreativitet og estetikk, miljøbevissthet og biologisk mangfold. Nå er vi der, hverdagene våre er fylt av det vi liker best, men ideene fremover er like mange. Underveis erfarer vi at mange har glede av de samme tingene som oss, at jord, blomster, årstidsrytmer og alle hagens skapninger får mange hjerter til å banke.

Gjennom årene har Blomsterhagen utviklet seg fra å være en hageflekk og et verksted i kjelleren, til å bli en blomsteråker, et mikrohagesenter, en nettbutikk, et kurssted, en åkerbutikk og et livlig blomsterverksted med helårsdrift. Vi har stort fokus på å formidle og ønsker å bidra til økt interesse for blomsterdyrking og hage generelt.


Digitalt kransekurs

Vi tilbyr digitalt kransekurs. Vi har satt sammen et ganske grundig digitalt kurs for å lære basisteknikker, tips og triks for å binde flotte kranser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 minutter 350 kr  

Minikurs i såing

Vi tilbyr minikurs i såing. Vi får mange henvendelser om såing og har laget et minikurs for å forsøke å hjelpe dere litt i gang.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr