Biodanza Unni Heim og Norsk Biodanzaskole

”Livet altså! Med alle sine smaker, fasetter og nyanser. Denne utrolige muligheten vi har fått. Jeg ville ikke vært noe av min reise foruten. I år 2000 ble jeg rammet av alvorlig sykdom. Jeg fikk ME og kreft. I lange perioder kunne jeg knapt gå eller snakke. Dette endret livet mitt totalt. Det som ikke føltes sant falt som sten til jorden. Det som gjorde at mitt hjerte jublet fikk ny kraft. Jeg har oppdaget at jeg elsker de grunnleggende, basale kvalitetene i livet. Jeg elsker også å være på en utviklingsvei. Jeg elsker å erfare hva som bor i meg som menneske, hvilke innsikter som melder seg, hvilket potensial vi faktisk har. Den beste medisinen for et menneske er andre mennesker og naturen. Alt vi behøver å gjøre er å våge å ta det imot!”

Unni har lisens til å drive Biodanzaskole, lære opp nye biodanzalærere, og hun har også lisens til å lære opp andre biodanzalærere i spesialiseringen: Biodanza i naturen.


 |  1 2   |  Neste side >>

21-day meditation challenge - Via Zoom

Vi tilbyr 21-day meditation challenge. Establishing a daily meditation practice. This process is for everyone. If you feel a desire to learn more, you can ask me about meditation courses or personal mentoring.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.200 kr  

Awaken your inner Angel - Biodanza workshop with Unni in Oslo

This workshop we focuses on our subtle, essential qualities. We slow down the pace and move into a listening and permeable state: A state where we can listen to, and express our inner voice, our "angel".

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grunerløkka Oslo, Grunerløkka 1 dag 1.100 kr  

Biodanza - lærerutdanning

Vi tilbyr lærerutdanning i Biodanza. Estimert oppstart av nytt kull er august 2021. Dersom du er interessert i å state anbefaler vi at du allerede nå begynner i ukesgruppe og enkelte workshops. Dette gir deg en god base å starte med.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grunerløkka Oslo, Grunerløkka Ta kontakt for informasjo kr  

Biodanza med Lysseremoni

Vi tilbyr Biodanza med Lysseremon. Biodanza er et system for menneskelig utvikling og integrering gjennom dans, musikk, bevegelse, emosjonelle opplevelser og mellommenneskelig kontakt. Systemet baseres blant annet på universelle biologiske og fysiologiske prinsipp.

Sted Dato Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 kveld 300 kr  

Biodanza nyttårsretreat - Valdres

Vi tilbyr Biodanza nyttårsretreat. Biodanza er et system for menneskelig utvikling og integrering gjennom dans, musikk, bevegelse, emosjonelle opplevelser og mellommenneskelig kontakt. Systemet baseres blant annet på universelle biologiske og fysiologiske prinsipp.

Sted Dato Varighet Pris
Nord-Aurdal / Fagernes Nord-Aurdal / Fagernes 4 dager 5.550 kr  

Biodanza videregående gruppe

Vi tilbyr Biodanza Videregående gruppe. Biodanza er et system for menneskelig utvikling og integrering gjennom dans, musikk, bevegelse, emosjonelle opplevelser og mellommenneskelig kontakt.Vår videregående gruppe fortsetter sin reise - varmt velkommen til et nytt semester!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grunerløkka Oslo, Grunerløkka 2 timer 2.300 Dropp inn 300 kr  

Biodanza World Encounter - Bali

Vi tilbyr Biodanza World Encounter - Bali. Biodanza er et system for menneskelig utvikling og integrering gjennom dans, musikk, bevegelse, emosjonelle opplevelser og mellommenneskelig kontakt. Systemet baseres blant annet på universelle biologiske og fysiologiske prinsipp.

Sted Dato Varighet Pris
Indonesia Indonesia 6 dager 375 Euro kr  

Biodanza, meditation and silence retreat - Valdres

Vi tilbyr Biodanza meditation and silence retreat. Biodanza er et system for menneskelig utvikling og integrering gjennom dans, musikk, bevegelse, emosjonelle opplevelser og mellommenneskelig kontakt. Systemet baseres blant annet på universelle biologiske og fysiologiske prinsipp.

Sted Dato Varighet Pris
Nord-Aurdal / Fagernes Nord-Aurdal / Fagernes 4 dager 5.400 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>