Bekkestua Pianostudio

Jeg har tidligere hatt lokaler på Skarpsno/ Frogner, men har nå flyttet og tilbyr pianoundervisning på Bekkestua. Jeg ønsker å dele min kompetanse med studenter i alle aldre for at du skal lære deg å spille raskt og kyndig. Jeg har utviklet en læremetode for piano for elever som effektivt og fullstendig mestrer det grunnleggende. Denne tilnærmingen er et resultat av mer enn 25 års erfaring dedikert til de høyeste standarder i ytelse og undervisning. På ett år kan studenter så unge som fem år gamle lære å spille og lese musikk på et nivå som oppnås etter 2-4 år med andre metoder. Her blir det kombinert forskjellige kulturer innenfor musikalsk opplæring. Eleven må arbeide videre med systematiske hjemmeøvelser, noe som gjør nybegynnerfasen kort og grundig. Elevene får en sammenhengende og god læringsprosess! Denne metoden er effektiv for studenter så unge som fire og et halvt år og virker like godt for voksne.


Klassisk pianoundervisning med Irina Smirnova - Gratis prøvetime

Lær deg å spille klassisk piano ! Din første pianotime (30 min) er GRATIS! Jeg ønsker å dele min kompetanse med studenter i alle aldre for at du skal lære deg å spille raskt og kyndig.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 gang à 30 minutter Gratis kr  

Privat Pianoundervisning med Irina Smirnova - Litt øvet

Min pedagogiske erfaring har vist at det å oppnå tilfredsstillende progresjon, stiller krav både til lærer og elev, til tålmodighet og vilje til å jobbe med detaljer. Noen ganger lønner det seg å gå sakte frem. Pass på håndposisjoner, anslag, koordinering og god klang.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 17 uker à 30 - 45 - 60 minutter Fra 5.100 kr  

Privat Pianoundervisning med Irina Smirnova - Nybegynner

Piano, en av de mest kjente og spilte instrumentene. Det er ikke et vanskelig instrument å lære. Forutsatt at du har koordinering å glede for piano, kan det bli en av de mest givende instrumenter å spille En beroligende hobby og et flott utløp for energi og kreativitet.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 17 uker à 30 - 45 - 60 minutter Fra 5.100 kr  

Privat Pianoundervisning med Irina Smirnova - Viderekommende

Den viderekomne elev gir klangen et personlig uttrykk, teknikken gir melodien liv og klangfarger, eleven former musikken mer bevisst. Eleven klarer seg alene i samspillsituasjoner. Det er artig å spille sammen, og gir inspirasjon og lyst til å øve.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 17 uker à 30 - 45 - 60 minutter Fra 5.100 kr