Privat Pianoundervisning med Irina Smirnova - NybegynnerKursarrangør: Bekkestua Pianostudio
Sted: Akershus, Bærum / Sandvika
Akershus
Kursadresse: Børumsveien 225D, 1357 Bekkestua (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 17 uker à 30 - 45 - 60 minutter
Pris: Fra 5.100

Piano, en av de mest kjente og spilte instrumentene. Det er ikke et vanskelig instrument å lære. Forutsatt at du har koordinering å glede for piano, kan det bli en av de mest givende instrumenter å spille En beroligende hobby og et flott utløp for energi og kreativitet.

Innhold:
All undervisning foregår i semestre, ett vårsemester og ett høstsemester. Hvert semester består av 17 undervisningsuker. Det kan undervises i enten 30, 45 eller 60 minutter hver gang. For barn under 7 år anbefales 30 minutter, i høyere aldersgrupper anbefales 45 eller 60 minutter.

Kursholder:
Jeg har utviklet en læremetode for piano for elever som effektivt og fullstendig mestrer det grunnleggende. Denne tilnærmingen er et resultat av mer enn 25 års erfaring dedikert til de høyeste standarder i ytelse og undervisning. På ett år kan studenter så unge som fem år gamle lære å spille og lese musikk på et nivå som oppnås etter 2-4 år med andre metoder. Her blir det kombinert forskjellige kulturer innenfor musikalsk opplæring. Eleven må arbeide videre med systematiske hjemmeøvelser, noe som gjør nybegynnerfasen kort og grundig. Elevene får en sammenhengende og god læringsprosess! Denne metoden er effektiv for studenter så unge som fire og et halvt år og virker like godt for voksne.

Min pedagogiske erfaring har vist at det å oppnå tilfredsstillende progresjon, stiller store krav både til lærer og elev, til tålmodighet og vilje til å jobbe med detaljer. Noen ganger lønner det seg å gå sakte frem. Pass på håndposisjoner, anslag, koordinering og god klang. Ikke la behovet for å oppnå resultater gå på bekostning av kvalitet. Ordet "teknikk" kommer fra det greske "tekhne", som faktisk betyr "kunst". Fordi vi musikkpedagoger virkelig tror at musikk utdanning er både en gave for livstid og en kunst i seg selv!

Målgruppe for kurset:
Jeg tar inn nye elever fortløpende gjennom hele året og tilbyr undervisning til barn, unge, voksne og pensjonister.

Pirs:
For tiden gjelder følgende priser:
• 17 uker à 30 minutter - kr 5.100
• 17 uker à 45 minutter - kr 7.650
• 17 uker à 60 minutter - kr 10.200