Beauty Company A/S ItalWax

Vi har våre treningslokaler i Moss
Vi kan også holde individuelt kurs på plass i deres klinikk
Beauty Company training senter tilbyr forskjellige kurs i voksing med ItalWax, Tannbleking fra Beauty Smile og Spraytan fra White to Brown.
Våre kursholdere er høyt kvalifiserte hudterapeuter med lang erfaring, sertifiserte og med International Cidesco diplom.
Vi holder oss oppdatert i markedet og kan vise høy standard på alle våre produkter og tjenester.
Alle kursene inkluderer både en teoretisk og en praktisk del.
Kursene holder vi oftest i våre lokaler i Moss, men om det passe bedre kan vi komme gjerne til dere og gi opplærin-gen, det på grunn av at vi har hela Norge som arbeidsplass.
Kursene kan vi tilby på ulike språk: Norsk, Islandsk, Engelsk, Russisk og Litauisk.


Ansiktsvoksing ItalWax

ItalWax. Kurset har en teoretisk og praktisk del, hvor vi vokser følgende områder: Øyenbryn, overleppe, ansikt, nese, ørene, nakke. Kurset har en teoretisk og praktisk del, hvor vi vokser følgende områder: Øyenbryn, overleppe, ansikt, nese, ørene, nakke.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 dag 1.900 kr  

Brasiliansk voksing - For bedrifter og klinikker

ItalWax Vi tilbyr kurs i brasiliansk voksing - For bedrifter og klinikker. Kurset krever forkunnskaper innen hårfjerning. Dette er et kurs som gir en innføring i fjerning av uønsket hårvekst på kroppens intime deler.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Brasiliansk voksing ItalWax

ItalWax Vi tilbyr kurs i brasiliansk voksing. Kurset krever forkunnskaper innen hårfjerning. Dette er et kurs som gir en innføring i fjerning av uønsket hårvekst på kroppens intime deler. Kursprogram: Hygieneteori, Materialer og utstyr som er nødvendige for behandling,

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.900 kr  
Moss Moss 1 dag 2.900 kr  
Stavanger Stavanger 1 dag 2.900 kr  
Trondheim Trondheim 1 dag 2.900 kr  

Grunnkurs voksing - For bedrifter og klinikker ItalWax

ItalWax Vi tilbyr grunnkurs i voksing for bedrifter og klinikker. Dette er et nødvendig kurs å ta dersom du ikke har noen forkunnskaper innen voksing fra før. Her lærer du om generell kroppsvoksing (legger, lår, armer, ansikt, bikini).

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr  

Grunnkurs voksing ItalWax

ItalWax Vi tilbyr grunnkurs i voksing. Dette er et nødvendig kurs å ta dersom du ikke har noen forkunnskaper innen voksing fra før. Her lærer du om generell kroppsvoksing (legger, lår, armer, ansikt, bikini).

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 4.900 kr  
Moss Moss 2 dager 4.900 kr  
Stavanger Stavanger 2 dager 4.900 kr  
Trondheim Trondheim 2 dager 4.900 kr  

Spraytankurs

Vi tilbyr White to Brown Spraytankurs. White to Brown er en profesjonell selvbruningsserie fra England som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong/klinikk og selvbruningsprodukter til hjemmebruk.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 2900 kr  

Tannbleking, Beauty Smile

Beauty Smile er et konsept utviklet i Norge der opplæring er inkludert i startpakken. Vi komme gjerne til dere og gi opplærin-gen, det på grunn av at vi har hela Norge som arbeidsplass. Kursene kan vi tilby på ulike språk: Norsk, Islandsk, Engelsk, Russisk og Litauisk.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet GRATIS kr