Brasiliansk voksing - For bedrifter og klinikkerSted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

ItalWax Vi tilbyr kurs i brasiliansk voksing - For bedrifter og klinikker. Kurset krever forkunnskaper innen hårfjerning. Dette er et kurs som gir en innføring i fjerning av uønsket hårvekst på kroppens intime deler.

ItalWax Kursprogram: Hygieneteori, Materialer og utstyr som er nødvendige for behandling, Spesifikasjon av arbeide med filmvoks, Kundeforberedelse, Pleie før og etter behandling, Hvordan håndtere inngrodde hår Kursdeltagerne øver på hverandre samt modeller.

Vi kan også holde individuelt kurs på plass i deres klinikk
Beauty Company training senter tilbyr forskjellige kurs i voksing med ItalWax. Våre kursholdere er høyt kvalifiserte hudterapeuter med lang erfaring, sertifiserte og med International Cidesco diplom. Vi holder oss oppdatert i markedet og kan vise høy standard på alle våre produkter og tjenester.

Alle kursene inkluderer både en teoretisk og en praktisk del.
Kursene holder vi oftest i våre lokaler i Moss, men om det passe bedre kan vi komme gjerne til dere og gi opplærin-gen, det på grunn av at vi har hela Norge som arbeidsplass. Kursene kan vi tilby på ulike språk: Norsk, Islandsk, Engelsk, Russisk og Litauisk.

Målgruppe for kurset:
Therapauter / hud, spa og kropp.

Kurset krever forkunnskaper innen hårfjerning.

Kursmateriell:
alt av produkter inkludert.
Kursholder bjuder på lunsj

Eksamen / sertifisering:
Ja

Vis flere tilsvarende kurs: