Argana Helse

Jeg har lang praksis som selvstendig terapeut, og nå driver jeg egen klinikk i Fridtjof Nansens vei 80 på Fjellhamar. Grunnen til at jeg valgte å starte med alternativ behandling, er at jeg selv ble skadd i en trafikkulykke høsten 1999. Etter ulykken var jeg helt ufør i lang tid, men fant heldigvis etter hvert behandling som hjalp. Jeg valgte å utdanne meg i disse behandlingsformene, samtidig som jeg jobbet med egen rehabilitering. Litt etter litt ble min egen helse og eget funksjonsnivå bedre, og i dag lever jeg veldig godt med skaden min.

Jeg brenner for å hjelpe mennesker med kroniske plager, og jeg brenner for å dele mine kunnskaper og erfaringer. Jeg holder kurs for terapeuter i whiplash/lockfoot-terapi og kraniosakralterapi, og jeg holder selvhjelpskurs for skadde og kronisk syke. Selvhjelpskursene er nettbaserte, og du kan også få personlig veiledning via Zoom.


Kurs i whiplash / lockfoot-terapi

Kurset passer for alle terapeuter som arbeider med manuelle behandlinger, eller som har interesse for å rette opp ubalanser i kroppen. På kurset lærer du testing og behandling av lockfoot og nakken, oppretting av halebeinet, og balansering av musklene i bevegelsesapparatet.

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog Fra 4.200 ppris 16.000 kr