Argana Helse

Jeg har lang praksis som selvstendig terapeut, og nå driver jeg egen klinikk i Fridtjof Nansens vei 80 på Fjellhamar. Grunnen til at jeg valgte å starte med alternativ behandling, er at jeg selv ble skadd i en trafikkulykke høsten 1999. Etter ulykken var jeg helt ufør i lang tid, men fant heldigvis etter hvert behandling som hjalp. Jeg valgte å utdanne meg i disse behandlingsformene, samtidig som jeg jobbet med egen rehabilitering. Litt etter litt ble min egen helse og eget funksjonsnivå bedre, og i dag lever jeg veldig godt med skaden min.

Jeg brenner for å hjelpe mennesker med kroniske plager, og jeg brenner for å dele mine kunnskaper og erfaringer. Jeg holder kurs for terapeuter i whiplash/lockfoot-terapi og kraniosakralterapi, og jeg holder selvhjelpskurs for skadde og kronisk syke. Selvhjelpskursene er nettbaserte, og du kan også få personlig veiledning via Zoom.


Bli sjef for egen rehabilitering - selvhjelpskurs

Vi tilbyr selvhjelpskurs. Sliter du med store plager på grunn av skade eller kronisk sykdom? Ønsker du deg råd og veiledning om hva du kan gjøre selv for å få bedre helse? Ønsker du deg hjelp til å holde fokus på din vei fram mot målene dine? Ønsker du deg økt livskvalitet?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.500 kr  

Selvhjelpskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr skreddersydde selvhjelpskurs for terapeuter, organisasjoner og rehabiliteringssentre. Ønsker du deg enkle, praktiske, konkrete teknikker for å finne veien til bedre helse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.500 kr