Antonette Kvalsvik

Antonette har siden hun var et lite barn kunnet kommunisert med de som ikke lenger var med oss, sett ting, fått opp farger med betydninger og fått beskjeder via klarhørsel. Hun følte seg alltid annerledes som barn, som om hun var en voksen i en barnekropp. Som hun ble eldre ble det sterkere og sterkere, og i 2013 fikk hun kontakt med en dame som var klarsynt medium og kjent over hele England, hun hjalp henne å forstå, utvikle og kontrollere. Og i 2014 var Antonette klar til å ta i mot gaven med åpne armer og bruke den til å hjelpe mennesker.

Hun har tatt ett helge kurs med Andrew byng fra ACF og har tatt 6 ukers kurs med verdens kjent Lisa williams, og videre har Antonette tatt mange online kurs med kjente mediumer som John edwards, Kyle grey , John holland og mange fler.


Klarsynt kurs skreddersydd for deg eller i gruppe

Er du usikker hvor du er og hva du må jobbe med i utviklingen av evnene dine ? Finner du ingen kurs med det du vil lære og utvikle ? Er dere en vennegjeng som vil ha ett kurs sammen ?

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 2.200 kr  

Klarsynt Workshop - Lær å utvikle dine evner

Har du lyst å utvikle evnene dine ? Kjenner du at det er noe der men du er usikker på hva ? Har du opplevd å tenke på noen og kort tid etterpå så møter du tilfeldigvis på dem?

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 helg 3.000 kr  

Synsk utvikling – Nivå 1 (online kurs)

Endelig er det her, ett 6 ukers online en til en nybegynnerkurs. Antonette har valgt å ha en til en kurs da dette vil gi studenten mer læring, forståelse og trening.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 uker 2.250 kr  

Synsk utvikling – Nivå 2 (online kurs)

Online klarsynt kurs med Antonette. Her får du mye læring, tett oppfølging, du blir tatt utenfor komfortsonen for at du skal vokse mest mulig gjennom disse 8 ukene, gjort profesjonelle readinger og du lærer å stole på deg selv og evnene dine og bruke de profesjonelt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker 3.550 kr