Spirituelle kurs



Kursarrangør: Antonette Kvalsvik
Sted: Vest-Agder, Kristiansand
Vest-Agder
Type:Privatundervisning
Pris: 2.200

Jeg tilbyr Spirituelle kurs. Jeg har en spirituell stemme, en spirituell vei og en sjels oppgave som er å være en spirituell lærer, vise deg veien, veilede deg og hjelpe deg fremover. Mitt mål er å lede deg til din sjels oppgave, til å oppnå det du ønsker og finne DIN plass her på jorden.

Da er dette for deg. Du tar kontakt og forteller om hva du ønsker, enten om du vil ha 1-1 læring eller om du ønsker å bestille ett gruppekurs. Når Antonette har fått henvendelsen din tar hun kontakt med deg innen 7 virkedager, hun finner ut hvor du er i utviklingen og lager ett skreddersydd kurs for akkurat DEG.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg går på klarsynt og spirituell utvikling hos Antonette , jeg er så fornøyd og hun er så dyktig i det hun gjør. Jeg har fått så god kontakt med meg selv , lært å stole på følelsene mine og informasjonen jeg mottar , meditasjonene hennes er så kraftfulle og har virkelig hjulpet meg i utviklingen min. Jeg har lært meg å lese gjennom farger , noe jeg syns er kjempe gøy og spennende. Antonette er kjempe flink til å forklare og hun gir alt av seg selv for å gi oss studenter den beste læringen og forståelsen.

Hun har holdt på med dette selv i mange år og er veldig erfaren i det hun gjør og ikke minst suksessfull. Om du er nysgjerrig på evnene dine og har lyst å utvikle deg så anbefaler jeg dette kurset , det er så mye verdi , lærdom og utvikling i det. Jeg håper jeg kan bli like dyktig som henne en dag, det er min drøm??
-Pernille Karling Borgli

Har begynt på en fantastisk spennende spirituell reise sammen med Antonette og mine kursvenner. Med egentrening, øvelser og trening på hverandre har jeg lært mye jeg ikke trodde skulle gi resultater så fort. Antonette er dyktig, flink til å lære bort, og en varm og tålmodig sjel og gir ikke opp før vi oppnår gode resultater. Vil varmt anbefale samarbeid med Antonette.
-Sissel Ulriksborg

Vis flere tilsvarende kurs: