ATELIER24 er den største private språkskolen for fransk i Stor-Oslo. Vi holder franskkurs i våre lokaler og hos ulike institusjoner i Oslo, Bærum og Sandvika. Vi tilbyr også franskkurs online i hele Norge.

Vi er et motivert team av erfarne lærere med fransk bakgrunn. Hos oss er antall kursdeltakere i gruppetimer begrenset til 6. Våre elever setter stor pris på det. Vi har også stort fokus på at stemningen i kurset gir deg motivasjon og læreglede.


Franskkurs - senior 3

Vi tilbyr franskkurs for senior 3. Kurset er egnet for deg som ønsker å kunne uttrykke personlige synspunkter og meninger på en mer spontan og aktiv måte. Atelier24 har utarbeidet fire lærerike kurs for fire ulike nivåer.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 12 uker 3,990 kr  

Franskkurs for nybegynnere i Sandvika

Vi tilbyr franskkurs for nybegynnere i Sandvika. Hos Atelier24 jobber vi i små grupper og på en inkluderende måte. Ideelt for deg som har du lyst til å begynne med fransk! Kurset er rettet mot deg som er helt nybegynner.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 16 kvelder 7990 kr  

Konversasjon A2 - Hverdagsfransk

Du har allerede tatt flere kurs eller lærte fransk for en stund siden. Du kan delta i enkle samtale, men føler at det er begrenset hva du kan uttrykke. Vi vil hjelpe deg å bli sikrere, bedre din forståelse og utvide ditt ordforråd.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 7 uker 1960 kr  

Konversasjonskurs B1/B2 – Bokprat (Sandvika)

Et hyggelig konversasjonskurs der du utvikler dine franskkunskaper ved å lese en bok!

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 7 uker 1.960 kr