A Kværndal Trafikkskole

Først i nord! Siden oppstart i 2014 har jeg utdannet mange gode sjåfører med gode tilbakemeldinger. Jeg tror på at elever skal glede seg til kjøretimer, og har bundet meg til å bruke moderne undervisningsmetoder og kjøretøy. Det har gjort at i 2018 har skolen 2 nye skolebiler. Skoda Octavia med manuelt gir, og Tesla Model X 100D for automatopplæring og BE. Skolen er først i Nord Norge med Tesla som skolebil, og først i regionen med elbil. Vi går et spennende kapittel i møte med nye biler, og stadig utvikling av lærer og skole. I 2017 utvidet skolen til å også undervise klasse S, og i høst utvider jeg endelig til B96 og BE.
Jeg gleder meg!


 |  1 2   |  Neste side >>

Førerkort klasse B - planlegging og kjøring i variert miljø

Vi tilbyr kurs i planlegging og kjøring i variert miljø for personbil klasse B. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv 1 dag 2.800 kr  

Førerkort personbil - klasse B

Vi tilbyr førerkort personbil klasse B. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv  

Førerkort personbil - klasse B (automat)

Vi tilbyr førerkort på personbil klasse B med automatgir. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv  

Kjøring i landeveismiljø - klasse B

Vi tilbyr kurs i kjøring i landeveismiljø med personbil klasse B. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv 1 dag 3.500 kr  

Lastsikringskurs tilhenger - klasse BE

Vi tilbyr lastsikringskurs på tilhenger klasse BE. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv 1 1/2 time 1.460 kr  

Sikkerhetskurs på veg - tilhenger klasse BE

Vi tilbyr sikkerhetskurs på veg for tilhenger klasse BE. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv 1 dag 2.190 kr  

Snøscooter - klasse S

Vi tilbyr førerkort på snøscooter klasse S. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv 8.000 kr  

Teorikurs personbil - klasse B

Vi tilbyr teorikurs for personbil klasse B. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv 4 timer  
 |  1 2   |  Neste side >>