A Kværndal Trafikkskole

Først i nord! Siden oppstart i 2014 har jeg utdannet mange gode sjåfører med gode tilbakemeldinger. Jeg tror på at elever skal glede seg til kjøretimer, og har bundet meg til å bruke moderne undervisningsmetoder og kjøretøy. Det har gjort at i 2018 har skolen 2 nye skolebiler. Skoda Octavia med manuelt gir, og Tesla Model X 100D for automatopplæring og BE. Skolen er først i Nord Norge med Tesla som skolebil, og først i regionen med elbil. Vi går et spennende kapittel i møte med nye biler, og stadig utvikling av lærer og skole. I 2017 utvidet skolen til å også undervise klasse S, og i høst utvider jeg endelig til B96 og BE.
Jeg gleder meg!


<< Forrige side  |  1 2   | 

Tilhenger personbil - klasse B96

Vi tilbyr førerkort på tilhenger til personbil klasse B96. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv  

Tilhenger personbil - klasse BE

Vi tilbyr førerkort på tilhenger til personbil klasse BE. Vi holder til i Målselv, med kunder i hele Midt Troms. Hos oss får du en positiv trafikkopplæring med moderne undervisningsmetoder og kjøretøy.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv 8.000 kr  

Trafikalt grunnkurs

Vi tilbyr trafikalt grunnkurs. Før du kan begynne å øvelsekjøre med oss eller privat, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk og det første trinnet i opplæringen. Kurset er på 17 timer og felles for alle klasser. Kurset gir grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv 17 timer  

Trafikalt grunnkurs - m/mørkekjøring

Vi tilbyr trafikalt grunnkurs med mørkekjøring. Før du kan begynne å øvelsekjøre med oss eller privat, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk og det første trinnet i opplæringen. Kurset gir grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører.

Sted Dato Varighet Pris
Målselv Målselv 225 minutter 3.500 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |