Tangokurs i Rogaland

Her finner du tangokurs for både nybegynnere og viderekomne. Tango har utviklet seg fra slutten av 1800-tallet og starten av 1900-tallet, og dansen oppstod i Argentina og Uruguay. I dag finnes mange forskjellige tango-stiler, men den mest kjente er argentinsk tango.

Hvis du ikke finner et tangokurs som passer for deg, kan du ringe oss på 417 65 300 så finner vi det for deg.

Argentinsk tangokurs - grunnkurs

Stavanger tangoverksted tilbyr et kurs over 6 ganger for både nybegynnere og de som nettopp har begynt og ønsker fordyping, f.eks. i de temaer de har lært på et helgekurs.Kurset vil ta for seg de grunnleggende tangofigurene, forholdet mellom fører og følger og musikalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 6 uker fra 1.200 kr

Nyttårstango

Helgekurs med Pablo Fidanza og Constanza Vecslir for alle nivåer. Det blir nybegynnerkurs lørdag og søndag og kurs for øvede alle tre dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 helg 1.200 kr

Practica - tango - onsdager

Vi tilbyr practica / kurs på Midjord bydelshus hver onsdag. Disse øvingskveldene består av én times kurs, som oftest med interne instruktører, fulgt av 1,5 times trening med oppfølging av instruktørene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld fra 50 kr

Sosial dans / Milonga

Vi tilbyr sosial dans / Milonga på Spor 5 i Stavanger sentrum (eller Stage) de fleste søndager i semesteret. Se kalenderen for detaljer. Vi anbefaler klær som er komfortable å danse i, og har ingen kleskode.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld fra 40 for medlemmer kr

Tangokurs - videregående

Vi tilbyr tangokurs for viderekomne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 helg 1.200 kr

Tango nybegynnerkurs, Stavanger

Her lærer en det grunnleggende for å enkelt komme i gang på dansegulvet. Vi har et godt intensivt pedagogisk opplegg som gjør at alle kan bli med, en trenger ingen forkunnskaper. Kom gjerne alene. Rimelige kurspriser. Nye kurs starter hver måned.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 280 kr