Sølvsmedkurs i Oslo

Sølvsmeden lager, reparerer og restaurerer smykker og andre gjenstander som fat, kanner, skåler og bestikk i sølv. Arbeidet er delt i to ved at sølvsmeden enten hamrer og slår plater eller tråder av sølv til det ønskede produkt, eller at sølvsmeden monterer og lodder plater for å forme et produkt. Arbeidsområdet kan også omfatte montering av edelstener. Arbeidet foregår både maskinelt og manuelt. Det stilles store krav til nøyaktighet og sølvsmeden må ha kunnskap om tradisjonelle smykker og samtidig følge med i skiftende moter og trender.

Kveldskurs for nybegynnere på tirsdager

I løpet av 6 tirsdagskvelder fra kl. 17:30-21 lærer du de fleste gullsmedteknikkene du trenger få å lage smykker som å sage, lodde, file og polere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dag 4300 kr

Kveldskurs for viderekommende på mandager

Kveldskurs over 6 mandager for de som vil fordype seg mer i faget, lære flere teknikker og ha tilgang på verksted og veiledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 29.08.2022 6 kvelder29.08.2022 4300 kr

Smykkekurs for viderekommende

Smykkekurs og gullsmedteknikker. Helgekurs fra fredag til søndag hvor du lærer å lage verktøyet og bruke en stanse for å lage hule og uthulede smykker. Du vil jobbe med å utvikle dine kreative ideer til et ferdig anheng eller ring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager 4300 kr