Nederlandsk språkkurs i Eid

Her finner du alle typer kurs i nederlandsk, enten du ønsker å ta språkkurs som selvstudium på mp3 eller cd-rom, eller du ønsker privatundervisning / klasseromsundervisning. Du finner nederlandsk språkkurs for alle nivåer, fra nybegynner til viderekommen. Finner du ikke et kurs som passer for deg, ringer du oss bare på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Nederlandsk - nettkurs

Vi tilbyr språkkurs i nederlandsk som nettkurs. Nøkkelen til å lære et språk så du kan snakke det flyende er å trene opp språkintuisjonen din, eller språkøret som vi ofte kaller det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måned 199 kr

Nederlandsk nivå A1.1 - nybegynner

Vi tilbyr språkkurs i nederlandsk nivå A1.1 for nybegynnere. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære nederlandsk fra grunnen av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24.08.2020 24.08.2020 2500 kr

Nederlandsk nivå A2.2 - litt øvet

Vi tilbyr språkkurs i nederlandsk nivå A2.2 - litt øvet. I dette kurs vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 26.08.2020 4 uker26.08.2020 2500 kr

Privatundervisning i nederlandsk

Vi tilbyr privatundervisning i nederlandsk skreddersydd dine behov og ønsker. Rask læringssuksess, helt ifølge planen. Du opplever en effektiv form for læring som kan planlegges enkelt, ettersom du følger en satt kursplan. Tempoet og kursinnholdet tilpasses dine behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Ta kontakt kr