Murerkurs i Oslo

Mureren lager bl.a. grunnmur, peis, peismur og pipe, samt rehabilitering, restaurering, renovering og etterisolering av dette i eldre boliger. I tillegg utfører mureren flis- og naturstensarbeider, sandsparkling og kler fasader med natursten. Mureren må kunne arbeide med ulike typer materialer og beherske tradisjonelle og moderne teknikker.

Fagbrev/svennebrev - murer og flislegger

Vi tilbyr fagbrev/svennebrev - murer og flislegger. Kurset er for deg som ønsker å jobbe med mur- og flislegging både ute og inne, på byggeplasser og i private hjem med muring av fasader, våtrom og monterer peis og pipe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 semester 39.000 kr

Fagbrev murer og fliseleggerfaget teori til fagprøven - virtuelt

Vi tilbyr fagbrev i murer og fliseleggerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.09.2022 100 timer / 10 måneder21.09.2022 23.600 kr

Fagbrev murerfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i murerfaget som virtuelt klasserom. Har du godt håndlag, praktisk sans, er nøyaktig og har god fysikk? Hvorfor ikke ta svennebrev som murer! Som murer jobber du både med nytt murverk og med rehabilitering og restaurering av gammelt murverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 80 timer 21.500 kr