I det siste har vi endelig begynt å våkne opp og skjønne at vi må gjøre noe for å bevare klimaet og miljøet vårt. I kategorien klima og miljøvern finner du kurs for miljøsertifisering og naturvern.
Vi tilbyr nettbasert kurs i internasjonal politikk og implementering. I dette emnet vil studentene få en innføring i internasjonal miljø- og klimapolitikk og hvordan denne utformes og implementeres i nasjonalstater.
Vi tilbyr nettbasert kurs i miljøpsykologi. Er du interessert i hvordan du blir påvirket av omgivelsene du befinner deg i, eller hvordan du selv påvirker klima og miljø? Da kan miljøpsykologi være et emne for deg.
Vi tilbyr innføring i bærekraftig handel som nettbasert undervisning. Dette er et kompetansehevende kurs for deg som ønsker innsikt i hvorfor handelsbransjen bør bli mer bærekraftig, og hvordan du kan komme i gang innen egen virksomhet. Kurset vil hente ulike eksempler fra handelsnæringen i Norge.
Er du interessert i bærekraft og miljø, eller har behov for økt kunnskap i din bedrift? Da er dette utdannelsen for deg.
Synes du arbeid med bærekraft er tidkrevende og vanskelig å få oversikt over? Nå finnes det en løsning. Miljøfyrtårn har nettopp lansert sitt nye bærekraftsverktøy LUMA, som hjelper små og mellomstore virksomheter med å jobbe mer effektivt og målrettet med bærekraft.
This course is designed at three levels. It helps you gain knowledge in a fairly short period of time in a significant industry sector in Norway. For example, if you have studied marketing or economics and you want to understand Renewable Energy sector better, this course can be useful to you.
Vi tilbyr nettbasert kurs om vannbehandling - koagulering og dybdefiltrering. Godt og trygt drikkevann, vårt viktigste næringsmiddel, krever optimal drift av anlegg basert på kunnskap og erfaring.
LOOP Miljøskole lærer barn og unge om viktigheten av å leve bærekraftig, kildesortere og gjenvinne ressursene. LOOP Miljøskole lager gratis undervisningsressurser for skoler og barnehager, tilpasset gjeldende læreplaner.
Zoid AS holder kurs i Miljøfyrtårn for selskaper som ønsker å bli sertifiserte. En sertifisør skal være en uhildet tredjepart, som gjør en gjennomgang og vurdering om selskapet oppfyller kravene som skal til for å bli Miljøfyrtårn.
Vi er inne i en tid hvor det skjer mye som får stor betydning for den eksisterende bygningsmasse. Stikkord som klimaendring og klimaavtale, sirkulær økonomi mm. EU besluttet i 2018 at de skal oppgradere 35 millioner bygninger i perioden 2020 – 2030.