Klatrekurs i Åmli

Her finner du klatrekurs for nybegynnere og viderekomne, med klatring både på innendørs klatrevegg og utendørs i ekte fjell. Sikkerhet er veldig viktig når du klatrer, og et klatrekurs vil gi deg kompetansen du trenger til å kunne klatre trygt på egen hånd. Finner du ikke kurset du leter etter, ringer du oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Ekspressfart over 8000 - Works-shop for klatring på høye fjell

Dette er et to dagers kurs som tar sikte på å tilføre deltagerne kompetanse for å prøve seg på høye fjell og alpine miljøer, særlig med tanke på Himalayaklatring.En dag teori og en dag praktiske øvelser ute, sikter på å gi deltagere svar på spørsmål normale klatrekurs ikke berører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Grunnkurset klatring - Tautoppkurset

Vi tilbyr grunnkurs i klatring. Dette kurset er for deg som har lyst til å prøve klatring. Learn2Climb passer for alle og stiller ingen spesifikke krav til fysisk form eller forkunnskaper, men du vil få mer ut av kurset dersom du er i gjennomsnittlig god fysisk form.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer 1190 kr

Klatrekurs for bedrift

Vi tilbyr Klatrekurs for bedrift. Dette kurset er for deg som har lyst til å prøve klatring. Learn2Climb passer for alle og stiller ingen spesifikke krav til fysisk form eller forkunnskaper, men du vil få mer ut av kurset dersom du er i gjennomsnittlig god fysisk form.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

Privattimer i klatring

Vi tilbyr privattimer i klatring. Privattime er for alle som som ønsker å lær klatring / bedre klatreteknikk og vil ha instruktøren "for seg selv". Varighet: En enkelttime varer i en klokketime. Passer fint når man er en deltager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 time 1100 kr