Kinesiologikurs i Larvik

Kinesiologi er en alternativ behandlingsform som kan brukes mot smerter i muskler, ledd og hode, etter skader, angst, mental trøtthet, dysleksi og innlæringsproblemer. Her finner du kurs både hvis du vil utvikle dine evner innen kinesiologi eller bare ha en time hos en kinesiolog. Lær mer om denne behandlingsformen som blander vestlig anatomi med eldgammel østlig akupunktur og energilover. Ta kontakt hvis du ikke finner kinesiologikurs som passer for deg.

One Brain- serien

7 basiskurs som kommer fra Three in One Consept, USA. Stoffet i disse kursene er knytte mot følelser og lærevanske

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik

Touch for Health-serien IKC (International Kinesiology College)

Alle kinesiologikursene består av en blanding av teori og egenaktivitet, de øker prestasjonsevnen, bygger opp energi og gir stressmestring. Du får fantastiske redskaper til å hjelpe deg selv og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik TFH 1,2,3 og 4 består av 60 timer –...

Kurs i whiplash / lockfoot-terapi - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i whiplash / lockfoot-terapi. Kurset passer for alle terapeuter som arbeider med manuelle behandlinger, eller som har interesse for å rette opp ubalanser i kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 4.200 ppris 16.000 kr

PowaBase - Selvinnsikt

Det du tror på, definerer dine valg. Dine valg definerer ditt liv. Livet ditt viser deg om dine trosytemer og valg skaper balanse eller ubalanse med den virkeligheten du opplever. Er du fornøyd med hvordan livet arter seg? Eller ønsker du forandring?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager 4.000 kr