Våttkort for kajakk og kano i Sande

Kajakkpadling er utfordrende, spennende og alltid fullt av opplevelser. Kanopadling er noe roligere og stødigere, men begge padleteknikkene gir god trening og skikkelig naturopplevelse. Her finner du padlekurs i alt fra kajakking ned ville stryk eller rolig kanoturer i fredfylte omgivelser. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å finne det du er ute etter.

Grunnkurs Hav - Våttkort - Grupper

Vi tilbyr grunnkurs havpadling for grupper minimum 4 deltaker. Dette er et nybegynnerkurs som går over to dager i Smølas storslåtte skjærgård. Med overnatting i padlecampen eller på et av Smølas mange flotte overnattingssteder får du ei opplevelsesrik helg og en knallstart på padlekarrieren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal 2 dager Fra 1.500 kr

Guidet gruppetur padletur

Vi tilbyr guidet padletur for grupper på minimum 4 personer. Ta med venner, familie eller kolleger og bestill en padleguide hos oss som kjenner skjærgården og står for sikkerheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal Fra 4 - 8 timer og opp til mange da... Fra 600 kr

2-dagers guida kajakktur - inkludert mat og overnatting i telt

Vi tilbyr 2-dagers guida kajakktur, inkludert mat og overnatting i telt. Vått og Vilt tar dere med på en begivenhetsfull tur i flott fjordlandskap i Nordhordland. Vi guider dere mellom holmer, skjær og trange, “hemmelige” sund og strømmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager fra 3500 kr

Introkurs Hav

Lure du og din famile kva de skal finne på i ferien? Få ei enkel innføring i korleis det er å padle kajakk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet, FØRDE og ... Hele landet 3 timer 1050 kr
Hele landet, Førde Hele landet 3 timer 1050 kr