Glattkjøringskurs

Glattkjøring

Vi tilbyr kurs med glattkjøring. Trygg på glatta er et glattkjøringskurs hvor du blir kjent med egen bil og eget reaksjonsmønster under trygge forhold. Kursansvarlig er NAF-Oslo avdelingen og blir gjennomført på NAF øvingsbane på Fetsund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 timer

Glattkjøring personbil klasse B

Eians Trafikkskole i Sandefjord tilbyr glattkjøring med personbil. Dette kurset inngår i opplæringen til førerkort personbil klasse B. Vi driver også opplæring innen bil, MC, moped og bil med henger. Hos oss kan du oppnå førerkort til både bil, motorsykkel og moped.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord

Sikkerhetskurs på bane klasse B (glattkjøring 4 t)

Vi tilbyr sikkerhetskurs på bane for personbil klasse B. Målet for kurset er at eleven gjennom opplevelse og erfaring, skal videreutvikle sin kompetanse i å opptre slik at ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ensjø Oslo, Ensjø 4 timer 4.500 kr
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 4.500 kr
Oslo, Smestad Oslo, Smestad 4 timer 4.500 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 4 timer 4.500 kr

Glattkjøringskurs

Tiurn Konsulenttjenester tilbyr glattkjøringskurs for bedrifter. Kurset gir en opplevelse av hva som skjer ved kjøring på vanskelig føre, og hvordan man gjenvinner veggrep og kontroll over kjøretøyet. Glattkjøringskurs er et viktig bidrag i en bedrifts HMS-tiltak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger Avtales kr

Sikkerhetskurs på bane klasse B (glattkjøring)

Vi tilbyr sikkerhetskurs på bane for personbil klasse B (glattkjøring). Etter endt opplæring ved Trafikksenteret AS skal du så langt råd er ha de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og atferd, som skal til for å kunne ferdes i trafikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Steinkjer Steinkjer 3 timer 4.900 kr

Glattkjøring (landbasert)

Vi tilbyr kurs i glattkjøring (landbasert). Ny glattkjøringsbane etablerert ved Torpomoen rednings- og øvingspark - på land! Dette er en unik mulighet til å trene glattkjøring uten å tenke på om isen er sikker nok!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ål Ål 7 timer 15.000 pr dag kr