Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Vi tilbyr VBL Fagopplæring, 7 e-læringskurs for ventilasjons og blikkenslagerfaget. Målet med kursene er at alle medarbeidere etter endt opplæring vil ha økt sin kompetanse i ventilasjons- og blikkenslagerfaget. Kursene egner seg både for etter- og videreutdanning, og som oppslagsverk for bransjen.
Vi tilbyr stillas brukerkurs digitalt på Teams. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr.
Vi tilbyr brukerkurs i stillas som nettundervisning. Kurset gjennomføres på nett med video konferanse og muligheter for dialog mellom kurs instruktør og deltaker. Kurset dekker krav til opplæring for bruk av stillaser.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 2 - 5 meter med praksisdel som e-læring. Etter fullført og bestått e-læring teori stillasbygger 2 - 5 meter avtales praksis del og gjøres med begrenset antall deltakere pr praksis del av kurset. Praksis avtales fortløpende etter fullført teori kurs.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 2 - 5 meter som nettundervisning. Teori stillasbygger 2 - 5 meter gjennomføres på nett med video konferanse og muligheter for dialog mellom kurs instruktør og deltaker.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 5 - 9 meter med eller uten praksisdel som e-læring. Etter fullført og bestått e-læring teori stillasbygger 5 - 9 meter kan det avtales praksis del hos oss eller tas i bedrift. Praksis avtales fortløpende etter fullført teori kurs.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 5 - 9 meter som nettundervisnin. Kurset er for alle som skal bygge stillas opp til 9 meters stillasplattform høyde, gjelder fasade / ramme stillas, spir / tung stillas og rullestillas. Skal du bygge stillas trenger du vårt stillas bygger kurs 5 - 9 meter.
Vi tilbyr nettkurs i stillas del 1 på norsk eller engelsk. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring. Webbasert sluttest.
Vi har gjennom opplæringskontoret på Jaren og i egen regi, hjulpet mange kandidater frem mot beståtte eksamner i elektrikerfaget.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr kursing og opplæring for de som ønsker å ta steget og begynne med solcelle installasjoner.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i overordnet elektrorelatert regelverk. Kurset er tilpasset ledere i elektrobedrifter og tar for seg sentrale forskrifter som man bør ha kjennskap til som leder i foretak som utfører arbeid på elektriske anlegg.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen
Vi tilbyr brukerkurs stillas som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i stillasmontør som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr FSE høyspenningskurs som nettbasert undervisning. Formålet med kurset er å bevisstgjøre deg som kursdeltaker på farene du kan utsettes for, og på den måten kunne redusere antallet personskader og materielle skader i forbindelse med arbeider i elektriske anlegg.
Vi tilbyr FSE lavspenningskurs som nettbasert undervisning. Kunnskap og erfaring er viktige elementer for å kunne utøve arbeid med elektrisitet på en forsvarlig måte. Konsekvensene kan være svært alvorlige dersom arbeidet blir utført på en ukyndig måte.
Vi tilbyr FSE-kurs for instruert personell som nettbasert undervisning. Kurset berører førstehjelp som en introduksjon. Det må gjennomføres et førstehjelpskurs i tillegg, ref veiledningen i FSE §7.
Forskrift om utførelse av arbeid § 17-5, fastslår at personer som bruker stillas må ha opplæring i hvordan man bruker stillas. Stillas Brukerkurs er et kurs som er utviklet for å gi deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å bruke stillas på en trygg og effektiv måte.
Regelverket for utførelse av arbeid § 17-3 pålegger de som skal bygge stillas i en høyde mellom 2 og 9 meter å ha dokumentert opplæring. Kurset dekker den teoretiske delen av opplæringen og er i samsvar med gjeldende forskrifter og NS 9700-1:2016.
Kompenda AS er godkjent av Fagrådet for våtrom til å arrangere våtromskurs. Kundene har forventninger til en håndverker med våtromsertifikat. Når du blir sertifisert håndverker, er det viktig at du følger anvisningene i Byggebransjens våtromsnorm (BVN) når du utfører arbeider i våtrom.
Kompenda AS er godkjent av Fagrådet for våtrom til å arrangere våtromskurs. Godkjent våtromsbedrift er en etterspurt merkevare. Med gjennomført modul B – Faglig leder – kan din bedrift søke om å bli med i ordningen «Godkjent våtromsbedrift».
Kurset er beregnet på de som tidligere har tatt våtromssertifikat i modul A, B eller C. Etter BVN 12.100 gjelder følgende regler for oppdatering av personlig våtromssertifikat: Fra 1. januar 2015 ble det innført obligatorisk oppdatering i Modul A som må gjennomføres minst hvert 5. år.