Yogaretreat Mallorca



Kursarrangør: Magenta Yoga
Sted: Mallorca
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 8 dager
Pris: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr Yogaretreat Mallorca. Endelig kan vi ønske deg velkommen til en ny Yoga Retreat på vakre Cal Reiet Seks dager fylt med ulike typer yoga, meditasjoner, workshops, stillhet, ro, tilstedeværelse, massasje, velsmakende vegetarmat og gode opplevelser.

Innhold:
Seks dager fylt med ulike typer yoga, meditasjoner, workshops, stillhet, ro, tilstedeværelse, massasje, velsmakende vegetarmat og gode opplevelser, på en nydelig og luksuriøs herregård nordøst på Mallorca. De vakre omgivelsene gjør det lett å finne roen og slappe av, samtidig som du får påfyll og henter ny inspirasjon. Her kan du virkelig nyte det gode liv og føle deg som en dronning eller konge hele uken til ende, sammen med andre likesinnede.

Retreat sted – Cal Reiet:
Vårt hjem for retreaten på Mallorca er en herregård på et vakkert, elegant og landlig sted. Det er autentisk, varmt, elegant, og luksuriøst, samtidig som det har en landlig chic stil. Cal Reiet er et unikt gjemmested med ektheten av en hjemmekoselig atmosfære. Hagen er stor og frodig med vakre statuer og fontener, et stort bassengområde med deilige solsenger, madrasser og parasoller. Hovedhuset er innredet på en stilfull, trendy og hjemmekoselig måte, med sittegrupper, peis og vakre detaljer. Gården har totalt 15 vakkert designede rom og suiter. Alle rommene er romslige, luftige, luksuriøse og private, og alle med nydelig utsikt. Vi kommer til å være i det landlige hjertet av Mallorca, med gangavstand fra den sjarmerende landsbyen Santanyi, som er kjent for sine små, koselige gater, cafe’er og trendy’e butikker. Ønsker du å bade i havet, finner du flere strender innen noen få kilometers avstand. For mer informasjon og bilder om Cal Reiet, sjekk ut deres hjemmeside: www.calreiet.com

Mat & Drikke:
All maten som blir servert på denne retreaten er sunn og smakfull vegetarmat, tilberedt av Cal Reiets dyktige kokker. All mat er vegetarisk, fra lokale gårder og økologisk, så langt det er mulig. Menyen kan selvsagt tilpasses dersom du har spesielle kostbehov: er veganer, glutenallergiker, laktoseintolerant el.l.

Alt inkludert:
Denne eksklusive retreaten inneholder alt du trenger:
• overnatting og innlosjering i fem netter på Cal Reiet
• sunn og næringsrik brunch og middag hver dag
• daglige yogaklasser av ulik art
• daglige meditasjoner
• ulike workshops
• mini silent retreat (24 timers stillhet)
• en deilig behandlingstime (massasje) i vakre omgivelser
• sykkeltur og yoga på stranden
• en uforglemmelig opplevelse og minner for livet

Vårt ønske er at du denne uken skal ta deg en velfortjent pause fra hverdagen, gi deg selv nytt påfyll, hvile, slappe av og bli inspirert i vakre omgivelser. Kanskje vil du også finne ut noen nye ting om deg selv og lage deg noen nye livsstrategier iløpet av disse dagene. Vi sørger for at du reiser hjem etter denne retreaten med en mental ryggsekk, fylt med praktiske verktøy for å hjelpe deg med å opprettholde og dyrke balanse i ditt daglige liv. En ryggsekk du kan bruke til å endre det du måtte ønske i ditt liv og kanskje også bli en enda sunnere og mer lykkelig person.

Pris pr person ved innlosjering i dobbeltrom kr 15 990,-. Ved overnatting i enkeltrom, tilkommer et tillegg på kr 800,- pr natt. NB: Flybillett kommer i tillegg.
For å sikre deg den ultimate opplevelsen, tillater vi kun totalt 16 deltagere på denne retreaten. Meld deg på nå, for å sikre deg din plass. Vi kan love deg at du ikke vil angre.