YSK Etterutdanning godstransport



Kursarrangør: Yrkessjåførkurs AS
Sted: Oslo, Alnabru
Oslo
Kursadresse: Strømsveien 223, 0668 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: fra 8.900

Vi tilbyr YSK etterutdanning yrkessjåfør godstransport. I 2008 ble det innført yrkessjåførutdanning i hele Europa. Dette medfører at alle yrkessjåfører må gjennomgå et etterutdanningskurs hvert 5. år for å opprettholde rettighetene til å være yrkessjåfør.

Innhold:
Vi har fokus på at yrkessjåfører med lang erfaring stiller andre krav til undervisningen enn tradisjonelle elever og legger derfor opp undervisningen etter dette. Etterutdanningen skal være en arena for erfaringsdeling og meningsutveksling for å sikre kompetanseheving innenfor transportbransjen. Yrkessjåførkurs AS etterstreber å være det beste alternativet for kundene, både med tanke på kvalitet, pris og ytelse.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker YSK etterutdanning godstransport

Forkunnskaper:
• For å delta på dette godstransportkurset må du inne ha gyldig førerkort for lastebil (minimum lett lastebil). Dersom førerkortet ditt har utgått må dette fornyes før kursstart.

Kursmateriell:
Inkludert i prisen er læremateriell, mat og drikke. Det forutsetter at du har egen lastebil (minimum lett lastebil) med forbruksmåler. Dersom du ikke har dette kan du leie kjøretøy av oss for kr 1.000,-