Veilederutdanning på nett



Kursarrangør: Famlab
Sted: Sentralen
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo (kart)
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 moduler

Vi tilbyr veilederutdanning på nett, kommunikasjon og konfliktløsning i relasjoner med barn. For deg som vil veilede foreldre og personale som jobber med barn. Dette og mye mer får du gode verktøy til å jobbe med gjennom denne utdannelsen.

Innhold:
Øke egen praktisk kompetanse:
Det første fokuset er å heve deltagernes praktiske kompetanse i forhold til relasjonsskaping, utviklingsstøtte, kommunikasjon og konfliktløsning. Målet er at du selv opplever vesentlig økt mestring og trygghet på din egen evne til å løse og skape læring i de mange ulike konfliktsituasjoner som typisk oppstår i voksen/barn relasjoner.

Veilederkompetanse:
Det andre hovedfokuset er å utvikle deltagernes evne til å øke andres kompetanse gjennom observasjon, veiledning og undervisning. Det er i utdannelsen mulighet til å ta opp konkrete caser du jobber med, og vi øver på veiledning og undervisning. Du får også tilgang til en rekke modeller, materiell, øvelser, refleksjonshefte og observasjonsskjema som effektivt hjelper deg å hjelpe andre

Målgruppe for kurset:
Kurset er for deg som vil veilede foreldre og personale som jobber med barn

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg er uendelig glad for at jeg tar denne utdannelsen, den binder sammen mye av det jeg kan fra før, og gir masse nyttig informasjon, verktøy og kunnskap for å håndtere det vi står i nå. Personlig synes jeg det er veldig nyttig å diskutere case og erfaringer, både egne og ikke minst andres, så veldig glad for at vi gjør mye av det. Jeg ser også at jeg kan hjelpe andre, og da gir det mening.
- Cecilie Hillesøy, Coach, kursholder, barne/yogalærer og mamma

Vis flere tilsvarende kurs: