FamLab er den norske avdelingen av en internasjonal undervisnings- og rådgivningsorganisasjon basert på den danske familieterapeuten og forfatteren Jesper Juuls erfaringer og teorier omkring relasjonene i familier. Til daglig ledes FamLab av Hans Holter Solhjell.

FamLab henveder seg først og fremst til foreldre som ønsker å få fastere grunn under føttene i rollen som foreldre, og partnere som har lyst til å utvikle deres egne verdier og praksis i dialog med Jesper Juuls prinsipper for samliv og barneoppdragelse, og i dialog med andre foreldre.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Awakening Your Embodied Voice

Awareness Through Movement for the natural voice. A workshop based on the Feldenkrais method and the VocalDynamix System. The workshop is lead by Maggy Burrowes, singer, voice teacher and Feldenkrais practitioner.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2.400 kr  

Barn og traumer, praktisk fordypningskurs - nettkurs

Vi tilbyr praktisk fordypningskurs om barn og traumer som nettkurs. 9 moduler med online videoer med foredrag, 6 online live samlinger med fordypning, øvelser og deling av erfaringer og spørsmål.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 9 kvelder fra 6.300 kr  

Barns selvfølelse

Vi tilbyr kurs om barns selvfølelse. I dette kurset lærer du hvordan du kan styrke barnets selvfølelse. Og den viktige forskjellen på selvfølelse og selvtillit og betydningen av begge.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.195 kr  
Stavanger Stavanger 1 dag 1.195 kr  

Bedre balanse - individuell veiledning

Vi tilbyr individuell veiledning om bedre balanse. Balanse er sentralt i alt vi gjør, enten det er å gå, løpe, alle former for idrett, dans, eller enkle hverdagslige ting som å stå, gå opp en trapp, sette seg ned eller reise oss opp fra en stol, og mange andre ting.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua Avtales kr  

De første månedene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om de første månedene for foreldre. For deg som vil gi barnet og deg selv en best mulig start. Med fokus på deg selv i relasjon med barnet. Gråt og kolikk, søvn, trygghet, tilknyttning og kommunikasjon. Praktiske løsninger på vanlige utfordringer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 kvelder fra 990 kr  

De første årene - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om de første årene for foreldre og deg som jobber med barn. Du lærer om søvn, kommunikasjon, emosjonell, språklig og sosial utvikling.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 kvelder fra 990 kr  

Eksplosive barn, problemløsning gjennom samarbeid - modul 1

Vi tilbyr kurs i eksplosive barn, problemløsning gjennom samarbeid - modul 1. Hvordan kan vi forstå og hjelpe barn og ungdom med sosiale, emosjonelle og adferdsmessige utfordringer? Bli med på kurs med Ross Greene om problemløsning gjennom samarbeid!

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.900 kr  
Bodø Bodø 1 dag 2.900 kr  
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 dag 2.900 kr  
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 1 dag 2.900 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 2.900 kr  

Eksplosive barn, problemløsning gjennom samarbeid - modul 1 -nett

Vi tilbyr kurs i eksplosive barn, problemløsning gjennom samarbeid - modul 1 - nettkurs. Hvordan kan vi forstå og hjelpe barn og ungdom med sosiale, emosjonelle og adferdsmessige utfordringer? Bli med på kurs med Ross Greene om problemløsning gjennom samarbeid!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.400 kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>