Veikart 2030 for SMB-bedrifter - Workshop modul 1



Kursarrangør: NoOffice AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Varighet: 4 måneder
Pris: 9900

Veien mot 2030 kan fortone seg krevende. I en serie på 3 Digitale Workshops, er målet for den første at dere skal kartlegge nåværende og ønsket fremtidig posisjon i markedet. Deretter skal dere kartlegge hvilke ressurser som er nødvendig for å nå fremtidige mål.

Vi inviterer dere til å bli med på en reise der vi jakter på lønnsomhet for deltakerne i en uoversiktlig framtid, men der vi sammen søker å finne fram til gode løsninger.

Store endringer er på gang, men vi har klart det før! Bare tenk på overgangen fra rundt 1900 til 1915 altså i løpet av ca. 15 år, der bilen overtok oppgaven med transport fra hest og kjerre. Nå har vi overgang til elektriske biler, og snart kjører de uten sjåfør. Det som gjør utfordringen ekstra store denne gangen, er at det er så mange store endringer på så mange områder som kommer samtidig.

Hvis mulig, vil vi anbefale 2 – 3 deltakere fra samme bedrift.

Modul 1 “Posisjon nå”
Sammenlign egen bedrift med 4-5 konkurrenter etter vår score-tabell
Identifisere styrker og svakheter, muligheter og trusler
Ønsket fremtidig posisjon, beregne lønnsomhet
Identifisere fremtidige krav og kartlegge ressurser
Inkludert 4 timer fra våre rådgivere

Utbytte modul 1-3
Modul 1 - Du vet hva som skiller deg fra dine konkurrenter, samtidig som du har et klarere bilde av veien mot 2030.

Modul 2 - Du har et klart bilde lønnsomhet for ulike aktiviteter, og du ser konturene av mulig fremtidig inntjening og vekst fram mot 2030

Modul 3 - Du forbereder deg og gjør deg klar for fremtidige krav, nødvendige ressurser er kartlagt, og du er nå langt på vei klar for å starte en prosess mot ISO-sertifisering

Vis flere tilsvarende kurs: