ValpekursKursarrangør: Din Beste Venn
Sted: Rosenholm
          Oslo, Søndre Nordstrand
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 19:00 - 21:00
Varighet: 10 kvelder
Neste kurs: 14.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr valpekurs. Er du førstegangs hundeeier? Er er det første gang du har hovedansvaret for hunden? Eller er det lenge siden du sist hadde valp? På valpekurset lærer du å unngå de typiske nybegynnerfeilene.

Innhold:
Du sikrer hunden din mange positive førstegangsopplevelser, du får startet sosialisering både med andre hunder, mennesker og ikke minst miljø. Du får motivasjon til å oppdra hunden din riktig og grundig mens den er på sitt mest lærevillige, mens den er lettest å håndtere rent fysisk. På valpekurset passer vi også på å legge forholdene til rette for senere trening. Det å bygge opp forskjellige motivasjonsformer (forsterkere) er en del av dette.

Kurset inneholder en innekveld uten hund, en kveld hos en dyreklinikk der valpen får en gratis gjennomgang av veterinær, en aktivitetsdag der vi prøver å inspirere til alternative aktiviteter med hunden og resten av kveldene er på treningsplassen. Vi er blitt svært opptatt av miljøtrening og at dette gjøres i kontrollerte omgivelser - allerede i løpet av valpekurset vil vi derfor trene litt i uvante omgivelser og med uvante forstyrrelser. Vi gjør dette for å legge grunnlaget for at du skal få en harmonisk og veltilpasset familiehund.

Målgruppe for kurset

Valpekurset er for hunder opptil ca 6 mnd, selv om vi i spesielle tilfeller også har hatt godt voksne hunder på valpekurs.

Hele familien må gjerne være med på kurset, ja vi oppfordrer egentlig til det! Det er viktig at hunden hører på alle i familien og det er viktig at hele familien lærer hvordan de skal trene slik at det blir mest mulig konsekvent for hunden i hverdagen.

Eksamen / sertifisering

Etter endt kurs vil deltagerne få et diplom som bekreftelse på deltagelse. Du vil også få et hefte som oppsummerer det vi har gjennomgått på innekvelden.

Vis flere tilsvarende kurs: