Valpekurs



Kursarrangør: Oslo Hundeskole
Sted: Gjettum skole
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Vallerveien 133, 1346 Gjettum (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Første kveld starter vi med teori uten hund ved Kunnskap senteret i Sandvika. Teorien starter klokken 18.30 – ca 20:30.
Mandager og onsdager kl 18:00 eller
tirsdager og torsdager kl 18:00
Varighet: 8 ganger
Pris: 2.200
Neste kurs: 22.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Gi valpen er god start! Valpekursene i Bærum finner du på Gjettum og Fornebu! Det er viktig å komme i gang tidlig med treningen, derfor har vi et stort fokus på at du og valpen skal ha det moro sammen!

Innhold:
Å få en valp hjem er en spennende og givende tid. Det er viktig å huske at valper trenger riktig opplæring og trening for å bli lydige og veloppdragne hunder. Valpekurs er en flott måte å starte denne prosessen på, og våre kvalifiserte hundetrenere vil være en uvurderlig ressurs for deg og valpen.
På våre hundekurs møter du våre instruktører som er utdannet gjennom hundetrener og instruktørutdannelsen i OHS. Instruktørene er erfarne og kunnskapsrike når det gjelder hundeatferd og opplæringsteknikker.
Oslo Hundeskole har 30 års erfaring og vi er den største hundeskolen i Skandinavia. Med en slik solid bakgrunn kan du forvente at hundeskolen har opparbeidet seg betydelig ekspertise og profesjonalitet innen hundetrening og håndtering av hunder.
Kurset bygger på belønningsbassert innlæring med grenser som er enkle å forstå, både for hund og fører. Valp og eier får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mestrer hverdagen. Vårt mål for dette hundekurset er at du og valpen skal ha det moro sammen og å få en god relasjon!
Valpekurset inkluderer å lære valpen husrenhet, håndtere valpebiting og fremme positiv hundetrening.
Valpebiting er utfordrende og vi vet hvordan du kan trene valpen til å stoppe bitingen på deg og familien! Hos oss får du den hjelpen du ønsker og trenger. På valpekurset har vi fokus på hvordan du kan starte med å få den hunden du ønsker og derfor inneholder valpekurset disse øvelsene:
Grunnleggende lydighetstrening og kommandoer.
Sosialisering med andre valper og mennesker.
Starten på gå pent i bånd
Tips og råd om valpepleie og oppdragelse.
For å oppsummere, du vil få en valp som vil være sammen med deg og derfor blir det enklere å lære hunden viktige hverdagsøvelser.
Kurset er for alle og derfor er hele familien hjertelig velkommen!

Målgruppe for kurset:
Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

Alder på valp:
• Passer for valper mellom 3 og 7 måneder

Vis flere tilsvarende kurs: