Utdrikningslag i SjoaKursarrangør: Heidal Rafting
Sted: Sjoa
          Oppland, Sel / Otta
Kursadresse: 2670 Otta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Se hjemmeside
Varighet: 2 dager
Pris: 1.390

Overveier dere utdrikningslag utenom det vanlige? Heidal Rafting tilbyr festlige og utradisjonelle aktiviteter for utdrikningslag. Et utdrikningslag arrangert sammen med Heidal Rafting betyr både uforglemmelige, festlige og unike opplevelser.

Hvorfor ikke arrangere utdrikningslag i noen av de flotteste naturomgivelsene Norge har å by på? Et utdrikningslag med utgangspunkt i Heidal Rafting betyr et utdrikningslag med masse utfordringer og mye moro. Vi har lang erfaring med utdrikningslag, og vi vet akkurat hva som skal til for å skape en uforglemmelig opplevelse for alle.

I Villmarkscampen vår forstyrrer dere ingen, og dere får være i fred med deres egne påfunn. Utdrikningslag bør vanligvis gjøre seg ferdige med aktivitetene før utdrikkingen begynner, og her er et par eksempel på hvordan det kan gjøres:


Utdrikningslag med Rafting/Brupendling

Dere innkvarteres i villmarkscampen vår i flotte, lafta gapahuker. Om morgenen går dere en liten tur til Gjestehuset der dere får servert frokostbuffèt før vi tar dere med på en dagstur med rafting gjennom Heidal. Etter turen samles vi og ser på bilder, drikker kaffe og prater om alle som svømte på raftinga, og kanskje dere ønsker å varme dere i badestampen vår? Etter hvert rusler vi ned til brua og hopper fra brua, noe nesten alle tør. Om kvelden kommer guidene over til Villmarkscampen og griller for dere, og festen kan begynne for fullt. Med andre ord er det et utdrikningslag med masse aktiviteter, utfordringer og moro for alle.

Morgenen etter serverer vi frokost, før dere tar turen hjemover når forholdene måtte tillate det. Vi er også behjelpelige med å finne egnede utesteder hvis dere har lyst på en tur på ”Byen”. Har du spørsmål vedrørende utdrikningslag hos Heidal Rafting er det bare å ta kontakt. Vi gleder oss til å hjelpe deg arrangere et uforglemmelig utdrikningslag.


Et utdrikningslag kan også gjøres rimeligere om dere tar ettermiddagstur med rafting, grilling og kun èn overnatting med frokost.


Bruden/Brudgommen får gratis opphold og aktiviteter hvis dere blir 10 eller flere.

Målgruppe for kurset

Alle som har lyst.

Kursmateriell

Prisen er pr. person.

Vi holder alt nødvendig sikkerhetsutstyr.

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.