Urter og akupressur (hest og hund) - nettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 1. år
Pris: 4.997

Vi tilbyr nettkurs om urter og akupressur for hest og hund. Her vil du lære hvordan du kan bruke urter i henhold til fagfeltet akupressur, og en innføring i å ta i bruk urter som et hjelpemiddel for å støtte ved ulike helseutfordringer hos hest og hund!

Innhold:
Kurset i urter og akupressur egner seg for deg som har grunnutdannelse og forståelse for faget kinesisk medisin. Kurset tar for seg hvordan du kan bruke urter i henhold til fagfeltet akupressur, og en innføring i å ta i bruk urter som et hjelpemiddel for å støtte ved ulike helseutfordringer hos hest og hund. Urter kan benyttes både for å forebygge, og hjelpe til med fysiske og atferdsmessige utfordringer! Du har tilgang til kurset i 1. år, og inne i kurset ligger det et kompendie fra kurset som du kan skrive ut til odel og eie.

Dette vil du lære om:
• Forhåndsregler ved bruk av urter
• Urter og virkemåte
• Hovedretninger innen urteterapi
• Ulik produksjonsframstilling
• Dosering
• Bruksområder
• Bruk av urter ved ulike tilstander

Støtte og hjelp fra lærer:
Du får tilgang på spørretimer hver 2 måned med lærer i hele din kursperiode på 1 år. Vi sender ut epostpåminnelser om spørretimene slik at du ikke skal glemme å legge inn spørsmål.

Facebook-gruppe med andre kursdeltakere:
Du får tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du også kan samhandle med andre som går kurset.

Fagpersoner: Charlotte Netteberg og Line Østerhagen

Målgruppe for kurset:
Kurset for deg som har grunnutdannelse og forståelse for faget kinesisk medisin

Kursmateriell:
Du får kurset levert på en super læreportal som kan benyttes på tlf, nettbrett og pc / mac. Du får tilgang til kursmaterialet med en gang.

Eksamen / sertifisering:
Etter at du har tatt kurset, kan du ta en online prøve. Hvis denne gjennomføres med minst 63% riktig svar, vil du få opp et digitalt kursbevis som du kan laste ned til din pc.