Teamutvikling - bedriftsinternt



Kursarrangør: Escala
Sted: Vi kommer til din bedrift i Sør-Trøndelag
          Sør-Trøndelag
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr skreddersydde teamutviklingsprogram som bidrar til å styrke samarbeidet, forbedre kommunikasjonen og øke prestasjonene i ditt team. Vår erfarne teamutviklingsekspert vil jobbe tett med dere for å identifisere og adressere spesifikke utfordringer og målsettinger.

Gjennom våre teamutviklingsprogrammer vil dere oppnå følgende resultater:
• Bedre samarbeid og relasjoner: Styrke relasjonen mellom teammedlemmene, bygge tillit og oppmuntre til positivt samarbeid. Vi vil fokusere på å utvikle en felles forståelse og respekt for hverandres prioriteringer, styrker og utviklingspotensialer.
• Effektiv kommunikasjon: Forbedre kommunikasjonsferdigheter innad i teamet, slik at informasjon flyter fritt og tydelig. Vi vil hjelpe dere med å identifisere og løse eventuelle kommunikasjonshindringer som kan hemme samarbeidet.
• Tydelige roller og ansvar: Klarhet i roller og ansvar er avgjørende for et godt fungerende team. Vi vil hjelpe dere med å definere klare roller og etablere tydelige forventninger, slik at alle forstår sin rolle i teamet og kan jobbe mot felles mål.
• Konflikthåndtering: Konflikter kan oppstå i ethvert team, og det er viktig å ha verktøyene til å håndtere dem konstruktivt. Vi vil gi dere metoder og teknikker for å identifisere, adressere og løse konflikter på en hensiktsmessig og respektfull måte.
Escala er autorisert partner innen det forskningsbaserte og anerkjente teamutviklingsverktøyet, The Five Behaviors™, som beskriver fem adferder medlemmene i et godt og velfungerende team bør kjenne til og omfavne:

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Teamutvikling passer for ledergrupper, styrer, prosjektgrupper, faste arbeidsgrupper og / eller avdelinger både når du står foran etablering av nye team, og når du vil videreutvikle et eksisterende team.