Tangokurs - helgekurs



Kursarrangør: Oslo Tango Club
Sted: Oslo Tango Studio
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kongensgate 2, 0153 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 helg
Pris: 900

2 - 3 dagers kurs: Fra fredag til søndag eller fra lørdag - søndag eller fredag kveld - lørdag i økter på 2,5 timer per gang. Bestilling av kurs utenfor Oslo- for egen gruppe, skreddersydd.

Ramon og Nili har startet tangomiljøer rundt om i hele Norge. Instruktørene gir tangokurs fra fredag til lørdsg og og som avslutning på kurset inkluderer man ofte en sosial sammenkomst for kursdeltakerne, med mat og dans. Ramón kan gi en kort orientering om tangoens historie og paret viser gjerne lysbilder fra tangoens hjemby, Buenos Aires. Det kan også arrangeres konsert med levende musikk hvis det skulle være interesse for dette. For å holde kurs er det er behov for en dansesal med minimum 70 kvm. og et musikkanlegg/CD spiller. Pris vil variere per deltaker avhengig av antall timer, dager og reise/oppholdsomkostninger for instruktørene.

Fordi bygningen hvor vi har vårt studio er under ombygging har vi begrenset antall kurs. Jeg holder derimot privatkurs og privattimer etter avtale.

Jeg ta kr. 400 per time. Anbefaler 2 timer x 3 uker. Vi finner et tidspunkt i fellesskap.

Skriv til Ramon.tango.eller ring meg for avtale. 934044 31 . Det er mulig å betale med Vipps, kontant eller til Oslo Tango Clubs konto ved fremmøte.

Bienvenidos ! Velkommen til argentinsk tango !