Tango - superKurs



Kursarrangør: Tangoskolen.no
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Nordahl Bruns gate 22, 0165 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager
Varighet: 5

Vi tilbyr Tango - superKurs. Bli med på Tangoskolens SuperKurs. Tangoskolens fokus er å legge til rette for at det blir flere sosiale dansere i Oslos tangomiljø. Derfor har vi lagt opp våre kurs på en helt spesiell måte.

Innhold:
På SuperKurset får du en grundig innføring i Argentinsk Tango, den mest vidunderlige pardansen! Vi underviser alltid en god blanding repertoar og teknikk, og er opptatt av at kunnskapen skal få feste i kroppen. Vi underviser og danser til tradisjonell tangomusikk, moderne tangomusikk og til musikk som ikke er tango i det hele tatt. Det er gøy? SuperKurset undervises av Anniken Seglem Krogstad alene og sammen med Tangoskolens instruktører.

Argentinsk Tango er en komplisert sosial pardans, der emosjonell støtte er like viktig som steg og danseteknikk. På SuperKurset vil du få den beste oppfølging for at nettopp du skal bli et tilskudd til Oslos tangoscene.


Målgruppe for kurset:
Du kan være med hvis du har danset før og føler deg rusten, eller hvis du er helt ny uten noe som helst erfaring med dans. Vi vil ta godt vare på deg.
Du kan melde deg på med eller uten partner, vi sørger for at alle får en å danse med.

Vis flere tilsvarende kurs: