Styrketrening for hest - nettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 1. år
Pris: 1.997

Vi tilbyr nettkurs om styrketrening for hest. Lær 30 supre styrketreningsøvelser for din hest! I kurset styrketrening får du lære mange forskjellige styrketreningsøvelser for alle forskjellige deler av hestens kropp.

Innhold:
Styrketrening er med på å optimalisere hestens helse og du kan mest sannsynlig få enda bedre resultater! Du vil lære hvorfor, hvordan, hvor ofte du bør trene samt når man bør trene styrke og ikke. Du vil også få lære hvordan de ulike øvelsene skal utføres og hva som skal til for riktig utførelse og mye mer!! Det er øvelser både med og uten utstyr. Du har tilgang i 1 år til kurset, og inne i kurset ligger det et kompendie fra kurset som du kan skrive ut til odel og eie.

Dette vil du lære om:
• Tilgang til beskrivelse av utførelse av over 30 øvelser for hele kroppen
• Noen av øvelsene utføres uten utstyr, andre med, du MÅ altså ikke ha utstyr for å gjøre veldig mange av øvelsene - og ønsker du å anskaffe kan du gjøre det etter hvert.
• Vi kan nevne fokus på bruk av bommer, cavaletter, kjegler og ustabilt underlag når det gjelder øvelser med utstyr.
• Øvelsene kan gjennomføres av friske hester, men har du en hest med mindre skavanker, kan du spørre oss innen du kjøper kurset.
• Teori om styrketrening og treningsprogram
• Forslag til forskjellige program for rygg, bakpart osv.
• Styrkeøvelser både for vanlig styrke og trening av kjernemusklene

Støtte og hjelp fra lærer:
Du får tilgang på månedlige spørretimer med lærer i hele din kursperiode på 1 år. Vi sender ut epostpåminnelser om spørretimene slik at du ikke skal glemme å legge inn spørsmål. Du sender inn spørsmålene på forhånd via et google skjema, og deretter vil Line eller en av lærerne gi svarene live på Facebook når spørretimene holdes.

Facebook-gruppe med andre kursdeltakere:
Du får tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du også kan samhandle med andre som går kurset. Våre kursdeltakere er dyktige og engasjerte, og er fint å være med i en gruppe med andre som interesserer seg for det samme som deg.

Fagperson: Line Østerhagen

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe eiere til å nå enda flere mål med hesten sin enten det er god helse eller prestasjon i konkurranser. Her har jeg laget et kurs som vil være til nytte for deg og hesten din uansett nivå, alder og mål! Jeg har 20 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin. Jeg utdanner terapeuter på dyr og har gjort det i 15 år og har lang erfaring i å lære bort!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs om styrketrening for hest

Kursmateriell:
Du får kurset levert på en super læreportal som kan benyttes på tlf, nettbrett og pc / mac. Du får tilgang til kursmaterialet med en gang.

Eksamen / sertifisering:
I kursene er det en avsluttende online kursprøve. Hvis denne gjennomføres med minst 63% riktig svar, vil du få opp et digitalt kursbevis som du kan laste ned til din pc.