Kurs i stressreduksjon i smågrupper med mindfulness methode-Asker



Kursarrangør: Martina Sundbøe
Sted: Akershus, Asker
Akershus
Kursadresse: Bleikerhaugen 40, 1387 Asker (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl 18:30 - 20:00 (ikke kurs i påskeuken)
Varighet: 6 ganger
Pris: 2900

Hva er mindfulness (=tilstedeværelse)?: Tilstedeværelse (=mindfulness) beskriver en tilstand hvor man er til stede i øyeblikket uten at "tankene" bestemmer.

Kanskje du sover dårlig om natten. Kanskje du har vondt i hode eller magen eller opplever andre kroppslige plager*. Kanskje sliter du med å konsentrere deg. Kanskje du føler at du mangler noe i livet ditt. Det finnes mange symptomer på at livet er ute av balanse. Å trene «tilstedeværelse» er en effektiv måte å balansere seg selv på, gang etter gang.
*dette erstatter ikke lege-avklaring og/eller behandling

Kursbeskrivelse:
I dette kurset øver vi på tilstedeværelse med velutprøvde øvelser basert på et forskningsbasert program:
• Bodyscan
• Puste øvelser
• Meditasjon i bevegelse
• Gåmeditasjon
• Sittende mediasjon
I tillegg jobber vi med å observere egne stressorer og hva du gjør når du er stresset. Vi har gruppesamtaler og jobber med å implementere «mindfulness» i hverdagen.

Kurset holdes i smågrupper med maks. 5 og minst 2 personer/gruppe. Vi møtes 1,5 timer en gang i uken. Beregn gjerne litt tid til hjemmeøvelser (fra 15 min. - 40 min pr. dag). Vi øver opp og dyrker mindfulness i praksis. Det er en oppgave som krever engasjement og tid.

Kursholder: -Martina Sundbøe :
Jeg er psykolog, kognitiv atferdsterapeut og mindfulness instruktør. Ta gjerne kontakt med meg per e-post eller per telefon for å avtale en personlig, uforpliktende samtale.

Målgruppe:
For alle nybegynnere som ønsker å lære mindfulness meditasjon.