Språkreise til KølnKursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Køln
          Utlandet, Tyskland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: fra 2 - 48 uker

Vi tilbyr språkreise til Køln Køln ligger i det store Rhin-området i den vestre delen av Tyskland, ikke langt fra grensen til Belgia.

Innhold:
Berlin er blitt en trendy og dynamisk storby, som liksom har ristet av seg sin turbulente fortid og gått videre, mer rak i ryggen enn noen gang. Den tyske hovedstaden er blitt en stolt og populær by, faktisk har den flere besøkende enn Roma pr år. Etter 2.verdenskrig ble Berlin delt i to, men den berømmelige muren mellom øst og vest er nå revet, og små deler er bevart slik at man aldri skal glemme.

Triumfbuen Brandenburger Tor er en stor attraksjon, den er blitt symbolet på den kalde krigen og delingen av byen, men også på «nye» Tyskland, et senter for design, mote, kunst og musikk, der kulturtilbudet er enormt. Fra Brandenburger Tor kan du følge den kjente suvenirbutikk-bulevarden Unter den Linden til Museumsinsel, en hel øy med museer, midt i elven Spree, som renner gjennom Berlin.

Den mektige Riksdagsbygningen i byen er en nasjonalskatt du også bør få med deg, og rett bortenfor finner du Holocost-monumentet. I retning Potzdamer Platz, som ligger i hjertet av Berlin, kan du også se Hitlers hovedkvarter og siste bunker fra krigen. Den viktigste grenseposten mellom øst og vest fra den gang Berlin var en delt by, kalles Checkpoint Charlie, og er i dag en av byens mest kjente attraksjoner.

Berlin har en rekke restauranter, kneiper eller biergärten (ølhager) som frister for en hyggelig stund. Prøv på tysk manér en ekte Currywurst - en karripølse. De serveres med store porsjoner pommes frites, majones og karri-ketchup. Skolen ligger sentralt i byen og har et meget variert kurstilbud, og selvsagt også et omfattende fritidsprogram.

Kursopplegg:
• Normalkurs 2 - 36 uker med 20 timer pr uke. Små grupper
• Intensivkurs som normalkurs, pluss 2 ettermiddagstimer pr dag i minigruppe.
• Semesterkurs på 8, 12, 13 eller 16 uker
• En rekke andre kurs - kontakt oss for nærmere informasjon
• Kursstart hver mandag, også for nybegynnere

Innkvartering:
Velg mellom vertsfamilie med frokost eller halvpensjon, privat innkvartering med selvhushold eller nyrenovert campus som ligger på skolen, og som holder meget høy standard. Her kan du velge mellom standard- eller superior, og enkelt- eller dobbeltrom. Frokost er inkludert.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker språkreise til Køln

Uttalelser

Det var lett å finne alt positivt under oppholdet. Jeg fikk det jeg var ute etter, og var i absolutt trygge omgivelser. Alt fungerte som forventet. Fristende å gjøre det om igjen!
- Anne-Marie, 60 år, Berlin