Spill Bridge 3 kurs - OnlineKursarrangør: Norsk Bridgeforbund
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Tirsdager kl 18:00 - 20:00
Varighet: 6 ganger
Pris: Fra 290

Vi tilbyr Spill Bridge 3 kurs - Online. Undervisningen vil foregå på videokonferanse Zoom + spilletrening på RealBridge. Kurset skal gjøre deltakeren trygg på å diskutere bridge, tenke riktig i komplekse meldingsforløp, og utvikle seg videre på egenhånd.

Slik foregår Spill Bridge 3:
Før hver kurskveld får deltakerne tilsendt en video på ca 30 min som de ser på egenhånd. Det er viktig at alle tar seg tid til å studere denne, slik at man kan stoffet man skal øve på under kurskvelden. Deltakerne vil også få tilsendt et støtteark med det viktigste fra hver leksjon. Hver kurskveld starter med spilling, en turnering på 3x3 spill med spill som passer til dagens leksjon. Det benyttes video og lyd slik at man ser og hører alle spillerne rundt bordet, og vi oppfordrer til aktiv diskusjon deltakerne i mellom også underveis i spillet. Dette skal ikke være konkurranse, men en aktiv læringsprosess.
Under spillingen vil bridgelærere være tilstede for å veilede dersom dere står fast. Bridgelæreren tilkalles ved å trykke på knappen "tilkall turneringsleder". På dette nivået forventes det at kursdeltakeren er selvstendig, og primært bruker de andre kursdeltakerne som veiledere, og tilkaller bridgelærer når dere alle er usikre på hvordan dere skal løse problemene.

Etter spilletreningen møtes vi til videokonferanse. Der vil foreleser gå igjennom et par viktige spill fra dagens leksjon, og det åpnes for diskusjoner rundt dagens spill.

Program:
• Kap. 2: Kortvurdering (Foredragsholder: Kaja Brekke)
• Kap. 3: Stenberg (Foredragsholder: Christian Bakke)
• Kap. 4: Åpners andre melding (Foredragsholder: Christian Bakke)
Temaundervisning: Roman Key Card Blackwood (Foredragsholder: Kaja Brekke)
• Kap. 8: Spilleføring i grand (Foredragsholder: Kaja Brekke)
Temaundervisning fra Spill Bridge 4: Negative doblinger (Foredragsholder: Christian Bakke)

Bridgelærerne:
Bridgelærerne på kurset blir Katarina Ekren og Christian Bakke. Begge holder på med bridgelærerautorisasjonen sin hos Norsk Bridgeforbund. Begge er erfarne bridgekursholdere på online plattform. Katarina har vært bridgelærer og teknisk ansvarlig på Norsk Bridgeforbunds Spill Bridge 1 og Spill Bridge 2 kurs på BBO. Christian har vært med på å utvikle Spill Bridge 2 kurset på BBO, og også vært foreleser der.

Katarina Ekren spiller på det norske juniorlandslaget U26W, og har en bronsemedalje fra VM i klassen. Christian spiller på det norske juniorlandslaget U26O, og er også tatt ut til å representere Norge på landslaget i åpen klasse. Christian har flere NM titler, og er regjerende norgesmester i NM lag. Hans beste prestasjon er en 16. plass i EM mix lag og gull i EM mix par for juniorer.

Christian Bakke (cbakke) har vært med på å utvikle Spill Bridge 2 kurset på BBO, og også vært foreleser der. Christian spiller på det norske juniorlandslaget U26O, og er tatt ut til å representere Norge på landslaget i åpen klasse. Christian har flere NM titler, og er regjerende norgesmester i NM junior par og NM lag.

Målgruppe:
Spill Bridge 3 er kurset som skal gi kursdeltakeren trygghet til å diskutere bridge med andre. Vi lærer noen nye konvensjoner (Stenberg, kortfargeinvitter, Roman Key Card Blackwood, negative doblinger), og det kommer drypp av farge behandling og sannsynlighetsberegning gjennom hele kurset. Den viktigste delen av kurset er fokuset på hvordan man skal tenke gjennom meldingsforløpene etter hvert som de blir mer komplekse. Kurset skal gi deltakeren en bridgeforståelse som sette deltakeren i stand til å utvikle seg videre på egenhånd i samtale med andre, mer rutinerte bridgespillere i klubben.

Kursmateriell:
Kurs bok kommer i tillegg til kursprisen. Det er anbefalt, men valgfritt, å kjøpe Spill Bridge 3 og/eller Spill Bridge 4. Bokpakken består av lærebok, to spesiallagde kortstokker til å dele ut tilhørende spill til hvert kapittel, samt en CD med interaktive oppgaver. Oppgavene på CD'en vil også kunne løses i appen til FunBridge. Bokpakken kan enten kjøpes ved påmelding (kryss da av for dette alternativet eller kjøpes direkte fra Norsk Bridgeforbund. Den koster 295,- inkl frakt, ta kontakt for bestilling. Det er fullt mulig å følge kurset uten å kjøpe boken Spill Bridge 2, men for å få best mulig utbytte av kurset anbefales det å kjøpe boken.

Pris:
• Pris: 290,- for medlemmer av NBF. Ikke-medlem av Norsk Bridgeforbund: 490,-.
• Spesialpris for juniorer (<26 år): 50,-, og inkluderer medlemskap i NBF for 2020 (NB! koster 50,- selv om man allerede er medlem).
• Kurs bok kommer i tillegg til kursprisen. Det er anbefalt, men valgfritt, å kjøpe Spill Bridge 3 og/eller Spill Bridge 4.

Vis flere tilsvarende kurs: