Spill Bridge 2 kurs - OnlineKursarrangør: Norsk Bridgeforbund
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Søndager kl 18:00 - 20:00
Varighet: 10 ganger
Pris: Fra 290

Vi tilbyr Spill Bridge 2 kurs - Online. Undervisningen vil foregå på videokonferanse Zoom + spilletrening på RealBridge.

Innhold:
Hver leksjon er delt i to bolker. Først samles kursdeltakerne ved et opplæringsbord der vi gjennomgår dagens teori. Kursdeltakerne får se kortene, svare på spørsmål (om de vil), og kan følge undervisningen både med lyd og via chat. Deretter spiller vi opp til 8 spill som passer til dagens tema. Man kan melde seg på alene, eller man kan velge å spille med den makkeren man ønsker.

Program:
• Kap 1: Åpningsmeldinger og blokkering (Foredragsholder: Agnethe Hansen Kjensli)
• Kap 2: Svar på åpning 1NT, inkludert overføringer (Foredragsholder: Agnethe Hansen Kjensli)
• Kap 3: Svarhåndas første melding. Mer om finesser (Foredragsholder: Sofie Græsholt Sjødal)
• Kap 4: Åpningshåndas andre melding (Foredragsholder: Christian Bakke)
• Kap 5: Svarhåndas andre melding (Foredragsholder: Agnethe Hansen Kjensli)
• Kap 7: Motspill. Sekvensutspill, styrkekast, fordelingskast (Foredragsholder: Sofie Græsholt Sjødal)
• Kap 8: Innmeldinger og svar på innmeldinger (Foredragsholder: Christian Bakke)
• Kap 9: Mer om opplysende dobling (Foredragsholder: Christian Bakke)
• Kap 10: Mer om sterke åpningshender (Foredragsholder: Sofie Græsholt Sjødal)
• Kap 11 og 12: Systemkort og bridgelovene, og vi spiller turneringsbridge

Bridgelærerne:
Vi har tre forelesere på Spill Bridge 2:

Agnethe Hansen Kjensli (mixmaster), begynte å spille bridge i 2015, og har allerede vunnet både europamesterskapet i klassen U26W par, og verdensmesterskapet i U26W lag. Bridgelærer, og foreleser på kurset Spill Bridge 1 høsten 2019 og våren 2020.

Sofie Græsholt Sjødal (sgs3), er Europamester U26W og U26 mix par i 2018, verdensmester U26W lag i 2019. Landslagsspiller U26O, og bridgelærer. Foreleser på Spill Bridge 1-kurset høsten 2019 og våren 2020.

Christian Bakke (cbakke) har vært med på å utvikle Spill Bridge 2 kurset på BBO, og også vært foreleser der. Christian spiller på det norske juniorlandslaget U26O, og er tatt ut til å representere Norge på landslaget i åpen klasse. Christian har flere NM titler, og er regjerende norgesmester i NM junior par og NM lag.

Målgruppe:
Kurset passer de som har fullført et nybegynnerkurs i bridge (enten online eller i regi av lokal klubb), eller de som har lyst til å friske opp i bridgekunnskapene eller tette kunnskapshull.

Kursmateriell:
Vi følger boken Spill Bridge 2 kapittel for kapittel. I tillegg vil deltakerne få tilsendt et støtteark før hver leksjon, samt en oppsummering etter hver leksjon. Bokpakken består av lærebok, to spesiallagde kortstokker til å dele ut tilhørende spill til hvert kapittel, samt en CD med interaktive oppgaver. Oppgavene på CD'en vil også kunne løses i appen til FunBridge. Bokpakken kan enten kjøpes ved påmelding (kryss da av for dette alternativet eller kjøpes direkte fra Norsk Bridgeforbund. Den koster 295,- inkl frakt, ta kontakt for bestilling. Det er fullt mulig å følge kurset uten å kjøpe boken Spill Bridge 2, men for å få best mulig utbytte av kurset anbefales det å kjøpe boken.

Pris:
• Pris: 390,- for medlemmer av NBF. Ikke medlem av Norsk Bridgeforbund: 690,-. Juniorer som er medlem av NBF: Gratis.

Vis flere tilsvarende kurs: