Søkskurs med hund



Kursarrangør: Lundqvist Hundeskole
Sted: Lundqvist Hundeskoles
          Akershus, Rælingen
Kursadresse: Nedre Rælingsveg 423, 2008 Fjerdingby (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 7 kvelder
Pris: 3.650
Neste kurs: 25.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs søkskurs med hund. Søksarbeid er hundens eget spesialområde og kan gi både hund og eier fantastiske opplevelser. Vi tar for oss temaer som spor, feltsøk, duftdiskrimering, markering m.m.

Innhold:
Søk 1 er et kurs for nybegynner/ litt øvet. På søk videregående kommer det stadig nye utfordringer på lengde, underlag, gamle spor osv. I tillegg kreves det selvfølgelig hele tiden en høyere nøyaktighet i søksarbeidet etter hvert som kursene blir mer avanserte.

Søk 1 og Spesialsøk 1 er åpent for alle som har gått Grunnkurs hos oss og for andre som har gått grunnleggende kurs andre steder. Kurset er 100% belønningsbasert, og alle deltakerne må ha litt erfaring med å jobbe på denne måten, og være innstilt på at det ikke benyttes noen form for ubehag i treningen. Videregående søk og videregående spesialsøk krever at man har deltatt på det foregående kurset eller at man har tilsvarende erfaring.

På søk 1 jobber vi med spor og feltsøk. Kurset går over 3 helgedager og vil gi deg en god innføring i linebruk, klypebruk, apport, arbeidstegn og å lese terreng. Om du skal stille i Brukshund-prøve/konkurranser eller kun ønsker å aktivisere hunden din, så vil dette kurset gi deg verktøyene du trenger.

Målgruppe for kurset:
For alle som ønsker at hunden skal søke etter helt bestemte dufter

Nivå: Videregående

Vis flere tilsvarende kurs: