Skriv for web - webinar



Kursarrangør: IGM
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 1 dag
Pris: 3.500

Vi tilbyr webinar om å skrive for web. Du lærer hva som er effektiv kommunikasjon på nett og får teknikker du kan bruke med en gang. Skriv lesevennlige tekster tilpasset brukerne i de ulike kanalene som nettsider, sosiale medier og nyhetsbrev. Du skal lage innhold og skrive tekster som funker.

Innhold:
Innhold som gir både glade kunder og ledere. Du har bare noen sekunder til å fange oppmerksomheten til leseren, og selv om du har lykkes med å fange denne, må du overbevise leseren om at det er verdt å lese videre. På nettet må teksten være relevant, tydelig, underholdende, nyttig, fengslende og overraskende. Det er ikke bare dine lesere som vil ha en god tekst, Google vil også ha tekst av høy kvalitet.

Du vil blant annet lære:
• Hva som er en god tekst på nett
• Hvordan du kan bruke stil og tone for å bygge merkevaren og lage bedre tekster
• Hvordan du skriver gode mikrotekster
• Hvordan du tilpasser budskap og innhold til ulike kanaler
• Konkrete teknikker som fremhever budskapet
• Hvordan du fanger leserens oppmerksomhet

Kursholder: Eline Garmaker

Eline Garmaker er markedssjef hos IGM med ansvar for høgskolestudier innen digital markedsføring. Eline har sine røtter i reklamebransjen innen AD, tekst og design og har stått for flere navneendringer og rebrandinger i Norge. Hovedstyrken er konsept med visuell og strategisk kommunikasjon på alle flater. Eline er idérik, effektiv og erfaren med store merkevarer som Freia, Maarud, Oreo, Bluegarden, Selbu blå, Oslo Kommune, Oluf Lorentzen, Statoil, Comfort, Astra Zeneca, Allkopi NetPrint, Block Watne og Hellanor mm. Utgitt skribent i bla. Dagsavisen, Legetidsskriftet og VG mm.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som vil jobbe med tekst og innhold på nett