Skiskole langrenn



Kursarrangør: Tyin Aktiv
Sted: Tyin/Filefjell
          Oppland, Vang
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: starten av november til starten av mai
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Skiskole langrenne elller guidede langrennsturer med Tyin Aktiv. Tyin Aktiv kan gjennom hele vinteren tilby skiskole eller guidede langrennsturer. Det vil fra starten av november til starten av mai bli preparert inntill 140 km med langrennsløyper området.

Tyin/Filefjell er spesielt kjent for sitt løypenett i høyfjellet med fantastisk utsikt mot Jotunheimen, men en finner også løyper nede i skogbeltet ved Filefjellstuene.

Langrenn skiskole:
Dette settes opp på forespørsel på timebasis og samme priser som skiskole alpin gjelder.

Guidede turer på langrenn
Vi har lokalkjente guider som kan ta dere med ut i det store løypenettet på Tyin/Filefjell. Vi kan tilby turer med stor variasjon og til områder som en selv trolig ikke hadde tenkt ut.

Bo på Filefjellstuene på din neste langrennsferie
Ønsker du å dra til Tyin/Filefjell for å gå langrenn, anbefaler vi overnatting på Filefjellstuene. Filefjellstuene ligger strategisk plassert med direkte adgang til løypene. Her kan du velge å gå til fjells eller ned i skogbeltet og la bilen stå under hele oppholdet.

Les mer om overnatting på Filefjellstuene - her

Tyin Sport har utleie av langrennski
Vi har også langrennski for utleie i vår skiutleie i skisenteret. Her kan du også få kjøpt skismøring og noe utstyr for vedlikehold av langrennski. Du finner også et skiverksted her.

Hvordan er føreforholdene og når blir langrennsløypene blir preparert?
Det er Tyin/Filefjell turløyper (TFT) som har ansvar for alt det praktiske rundt preparering av langrennsløyper. Alle spørsmål om tidspunkter for kjøring av langrennsmaskin, føreforhold eller annet praktisk vedrørerende langrennsløyper må rettes dit.

Om løypelaget - her (ekstern side som åpnes i nytt vindu)
Om løyper og når de blir kjørt - her (ekstern side som åpnes i nytt vindu)

Vis flere tilsvarende kurs: