Skap livet du ønsker deg - bedriftsinternt



Kursarrangør: Kristin Norenberg
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 helg
Pris: Avtales

Målet mitt er at flest mulig skal få akkurat det livet de ønsker seg med energi og glede, indre ro og balanse. Bli bevisst, få sterkere innsikt i deg selv og i andre mennesker. Få inspirasjon og motivasjon til å komme videre og gå nye veier.

Få mot til det du ikke tør. Se nye muligheter og bli mester i eget liv. Du synes det høres vanskelig ut?

I dag er du kanskje en av dem som:
• Har mye bekymringer og negative tanker
• Du skulle gjerne hatt mer kontroll på livet, men tanker og følelser kommer kastet på deg
• Er sliten og tom for energi
• Det er mye som er forventet av deg, og mange har meninger om hva du bør gjøre for å komme ovenpå
• Du har mye dårlig samvittighet
• Ønsker å endre retning i livet: ta noen avgjørelser som du ikke tør å ta
• Du har en følelse av å være på feil hylle
• Kanskje du ikke vet hva du vil
• Du vet bare hva du ikke vil

Dette var sånn jeg hadde det før jeg startet mitt nye liv i en ny verden, og har sett at veldig mange, blant hundrevis av klienter og kursdeltagere, faktisk strever med det samme. Den gode nyheten er at det er mulig å gjøre noe med det. På kurset får du en rekke teknikker og verktøy som jeg har testet ut og vet fungerer. Mye av dette bruker jeg hver eneste dag.

Etter helgen vet du hvordan:
1 - Du håndterer energityvene! Hvordan fjerne det som tapper deg for engasjement og overskudd. Er bevisst hva du tenker og føler. Har verktøy som gjør at du kan endre dine mønstre og bli mer ærlig med deg selv.

2 - Du får økt selvtillit, indre ro, balanse og harmoni. Hvordan håndtere stress på en god måte, være til stede i deg selv. Har tro på det - du tror, og frihet og overskudd til det du ønsker. Mindfulness og meditasjon.

3 - Du bruker intuisjonen som GPS, lytter til deg selv og din 6. sans. Dette er noe jeg elsker å snakke om. Her lærer du magiske løsninger på hvordan få kontakt med ditt ubevisste sinn og følge hjertet i stedet for ditt rasjonelle jeg. Får spennende og gode teknikker som gjør at du tar bevisste og gode valg. Du får svar på hvordan du kan komme deg ut av problemene dine.

4 - Du ser nye veier og muligheter. Er mer bevisst hva som er viktig for deg, dine behov og verdier. Hva du ønsker, dine mål.


Kurset er forskjellig fra andre kurs fordi du hele tiden jobber individuelt med dine utfordringer. Vi er en liten, intim gruppe, og jeg gjør mitt ytterste for å se hver enkelt. Kurset inneholder en blanding av forelesninger og praktiske øvelser, mindfulness og meditasjon. Du får med deg en stor verktøykasse hjem, som kan hjelpe deg i hverdagen.

En ting til: boken min, Balansekvinnen, kom ut høsten 2012. Den inneholder mange av teknikkene vi jobber med på kurset og mye, mye mer, og kan være et godt redskap på veien videre. Boken kan kjøpes på kurset. Jeg garanterer at du vil få utbytte av disse dagene! Faktisk er jeg så sikker at du får hele kursavgiften refundert dersom du etter første dagen (fredag) likevel ikke synes dette er noe for deg.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter eller større grupper

Kurset for deg som er åpen og nysgjerrig, og virkelig ønsker å ta tak i livets utfordringer, lære nye ting og få praktiske verktøy som kan hjelpe deg å endre gamle mønstre og skape livet du ønsker. Det er ikke for deg som sier til deg selv at jeg har prøvd alt, men ingenting fungerer.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Kristin er en særdeles god kursleder. Hun er svært godt forberedt, og tilpasser innholdet til problemstillinger kursdeltakerne er opptatt av. Hun er svært kunnskapsrik, med solid teoretisk bakgrunn, erfaring som toppleder i næringslivet, samt utdannelse innen ulike alternative retninger. Hun deler generøst av sine erfaringer med kursdeltakerne, og har mange ulike metoder hun benytter. Dette gjør at hun er istand til å adressere problemstillinger på flere måter. Jeg opplever at Kristin er tydelig og konkret, på en behagelig og rolig måte.
- Turid Skinnemoen

Vis flere tilsvarende kurs: