Sjamanskolen



Kursarrangør: Sissel Grana
Sted: Istrehågan - gravplass fra jernalderen
          Vestfold, Sandefjord
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 1.500

Vi tilbyr sjamanskolen for deg som vil lære mer om sjelen din. På Sjamanskolen får du delta i meditasjoner og trommereiser. På kurs i sjamanisme er jeg spesialt glad i å ta deg med til steder med sterk og god energi. Du lærer å kjenne energi og «lese energier».

Innhold:
Du kommer i nærmere kontakt med den du innerst inne er - din egen sjel. Urfolk har en visdom det moderne mennesket trenger. Jeg og mine hjelpere i åndeverdenen, i naturen og ikke minst dyrene vil være dine lærere. Det er en ære for meg å få lov til å være en av bærerne og formidlerne av denne visdommen.

Jeg har mest nettkurs, men inviterer også noen ganger til samlinger på kraftsteder i naturen. Dette er steder med en helt spesielle energi, som for eksempel Istrehågan, som også kalles Norges Stonehenge. Vi travle moderne mennesker trenger kontakten med naturen. For mange føles det som «å komme hjem» når de får oppleve dette. Det er nydelig å få arbeide med disse øvelsene og energiene. Du er varmt velkommen på kurs!

Litt om kursholder:
Jeg heter Sissel Grana og driver Sjamanskolen. Jeg ble klar over at jeg var sjaman i barndommen. I voksen alder har jeg vært så heldig å få 4. grads innvielse innen sjamanisme fra Peru og Andestradisjonen. Jeg har lært mye av urfolk, både av vårt eget samefolk og av indianere fra ulike stammer og tradisjoner. De sterkeste lærerne mine er i åndeverden.

Jeg er både akademiker og spirituell. Jeg har et 7-årig universitetsutdannelse, med blant annet sosialantropologi, spesialpedagogikk og biologi i fagkretsen. Kunnskap og spiritualitet er to sider av samme virkelighet, som utfyller hverandre. Vi trenger begge for å være i balanse. Jeg har hatt mine evner som levebrød siden 2007, og har kunder i mange land.

Målgruppe for kurset:
Alle som vil gå sjamanskolen å lære mer om sjelen

Vis flere tilsvarende kurs: